Fotografija: Trener Ljevaković ove je sezone uključio u pogon mlade igrače i tako stvorio najmlađu seniorsku momčad u 104-godišnjoj povijesti Hajduka/Foto: Pakrački list
Galerija
Trener Ljevaković ove je sezone uključio u pogon mlade igrače i tako stvorio najmlađu seniorsku momčad u 104-godišnjoj povijesti Hajduka/Foto: Pakrački list

PRIJATELJSKI OGLED: NK "Kamen" Sirač pobijedio nikad mlađi sastav NK "Hajduk" Pakrac

Nikola Marjanović i Nikola Karpišek postigli su golove za NK Kamen Sirač, a za mladu ekipu trenera Dubravka Ljevakovića u strijelce se upisao Filip Matijašević



NK “Hajduk” Pakrac i NK “Kamen” Sirač jučer su odigrali prijateljsku utakmicu na Hajdukovom pomoćnom terenu, a završila je pobjedom Sirača 2:1, piše Pakrački list.

Nikola Marjanović i Nikola Karpišek postigli su golove za goste, a za mladu ekipu trenera Dubravka Ljevakovića u strijelce se upisao Filip Matijašević.

Pomlađena ekipa

- Uz par propuštenih izglednih prilika, nismo imali sreće ni s druge strane jer je ekipa Sirača svoje konkretne prilike iskoristila. Nastup moje momčadi bio je solidan obzirom da se do i kroz prvenstvo stignu dodatno uigrati. Zadovoljan sam i reakcijom najmlađih koji su drugo poluvrijeme ušli u igru, izjavio je Ljevaković.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

Standardnim igračima pakračkog kluba poput Adriana Baškiere, Nikše Grubišića, Ivana Keća, Stjepana Benkovića i već spomenutog Matijaševića, pridružili su se golobradi Sven Andričić, Tomislav Bišćanin, Luka i Leo Tepurić (2008. godište), godinu stariji Ivan Turković i Neo Želimorski te Stjepan Mateš (2006. godište.).

Dvije tekme u planu

Od prošle godine za seniore nastupaju također mladi Stjepan Dietzman i Mihael Balog (2005. godište) te Marin Čakarić (2003. godište), a trener Ljevaković ove je sezone sve nabrojene uključio u pogon i tako stvorio najmlađu seniorsku momčad u 104-godišnjoj povijesti Hajduka.

Hajduku za vikend slijede dvije utakmice u sklopu Memorijalnog turnira hrvatskih branitelja Pakrac - Lipik.

Foto: Pakrački list
Foto: Pakrački list

U subotu 12. kolovoza u 18 sati pokušat će izboriti nedjeljno finale protiv NK “Požega”, dok će prije njih u 16 sati prvu polufinalnu utakmicu odigrati NK “Lipik 1925” protiv NK “Daruvar”.

Program u nedjelju 13. kolovoza odvijat će se u istoj satnici, utakmica za treće mjesto započet će u 16, a finale u 18 sati, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku