Fotografija: Odigravši svatko sa svakim po poluvrijeme, najuspješniji su bili igrači Željka Rendića, trenera Badljevine/Foto: NK
Galerija
Odigravši svatko sa svakim po poluvrijeme, najuspješniji su bili igrači Željka Rendića, trenera Badljevine/Foto: NK "Dinamo" Badljevina

Dinamo iz Badljevine pobjednik nogometnog turnira u Kaniškoj Ivi

Osim pehara za prvo mjesto, Badljevčani su osvojili i individualne nagrade. Tako se Stipo Šugić okitio titulom najboljeg igrača, a Matias Premozić proglašen je najboljim golmanom turniraU sklopu pripremnih utakmica, nogometni klub “Dinamo” iz Badljevine je osvojio proteklog vikenda turnir u Kaniškoj Ivi. Sudjelovale su tri ekipe, a uz domaćina “Ribar” i Badljevčane, nastupio je i “Radnički” iz Velikog Vukovlja, piše Pakrački list.

Odigravši svatko sa svakim po poluvrijeme, najuspješniji su bili igrači Željka Rendića, trenera Badljevine, a osim pehara za prvo mjesto, njihovi pojedinci su osvojili i individualne nagrade.

Foto: NK
Foto: NK "Dinamo" Badljevina

Tako se Stipo Šugić okitio titulom najboljeg igrača, a Matias Premozić proglašen je najboljim golmanom turnira.

Stiže Polet iz Uljanika

Oba suparnika Dinama s ovog turnira su iz Bjelovarsko-bilogorske županije, a u sljedećoj pripremnoj utakmici, Badljevčani će za vikend ugostiti još jednog predstavnika spomenute županije, “Polet” iz Uljanika, piše Pakrački list.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!