Fotografija: Foto: Vojko Bašić/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Foto: Vojko Bašić/CROPIX (ilustracija)

Ne propustite plesno natjecanje "Trofej Grada Bjelovara". Dolazi čak 200 plesača iz 14 klubova

Natjecatelje će ocjenjivati pet sudaca, od kojih je najpoznatiji Nicolas iz showa Ples sa zvijezdama. Početak natjecanja predviđen je iza 12 sati, kaže Hubak



Nakon trogodišnje stanke u Bjelovar se ponovno vraća poznato plesno natjecanje "Trofej Grada Bjelovara". Natjecanje je to kojeg dugi niz godina organizira Hrvatski plesni savez i Športski plesni klub H-8, a svoje umijeće u standardnim i latino-američkim plesovima ove subote predstavit će oko 200 natjecatelja. 

Međunarodno natjecanje

- Imamo 14 klubova iz Hrvatske i Slovenije, a natjecatelje će ocjenjivati pet sudaca, od kojih je najpoznatiji Nicolas iz showa Ples sa zvijezdama. Početak natjecanja predviđen je iza 12 sati i sve bi trebalo završiti do 21 sat, kazao je Dragutin Hubak, predsjednik ŠPK "H-8".

Ovogodišnje izdanje Trofeja održat će se u školsko-sportskoj dvorani u sklopu srednjoškolskog centra, a cijena ulaznice iznosi 40 kuna.

- Djeca do četvrtog razreda ne plaćaju ulaz, a ulaznice će se kupovati na ulazu u dvoranu, poručio je Hubak.

Bjelovarske uzdanice

Što se samih očekivanja tiče, ističe da Bjelovar ima jake uzdanice.

- Vjerujemo da možemo osvojiti poneko prvo mjesto, ali u konačnici se nadamo dobrim rezultatima. Imamo nekoliko izvrsnih plesača, poput Ramone Pečar, Ameli Koščak Vukobrat, ali i novih plesnih parova, poručio je čelnik bjelovarskog kluba.

Bjelovar će na natjecanju imati jake uzdanice/Foto: ŠPK H8
Bjelovar će na natjecanju imati jake uzdanice/Foto: ŠPK H8

Samo natjecanje, ističe Hubak, održava se u nekoliko kategorija, točnije mlađi osnovci, osnovci, mlađa mladež, mladež, starija mladež, odrasli, te veterani. Za kraj, pozvao je sve Bjelovarčane da dođu u što većem broju, uživaju u plesnim koracima te bodre naše snage.