Fotografija: Ovaj turnir tradicija je u Pakracu/Foto: Pakrački list
Galerija
Ovaj turnir tradicija je u Pakracu/Foto: Pakrački list

Dođite u Pakrac na Memorijalni turnir branitelja. Otvaraju ga nogometaši Sirača i Lipika

Turnir će biti odigran na gradskom stadionu u Pakracu 13. i 14. kolovoza, i to u jeku ljetnih priprema za predstojeću sezonu. Ulaz je 15 kunaPAKRAC – U jeku ljetnih priprema za predstojeću sezonu, na gradskom stadionu u Pakracu će uoči blagdana Velike Gospe, 13. i 14. kolovoza biti odigran tradicionalni „Memorijalni nogometni turnir hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik“, piše Pakrački list.

Plakat sa svim detaljima o turniru/Foto: Pakrački list
Plakat sa svim detaljima o turniru/Foto: Pakrački list

Turnir će u subotu (13. kolovoza) s početkom u 16 sati otvoriti Kamen Sirač i Lipik 1925, dok će od 18 sati snage odmjeriti Hajduk i Požega. U nedjelju će u 16 sati na teren izaći poražene momčadi u borbu za 3. mjesto, dok je za 18 sati predviđeno finale. Ulaz je 15 kuna.

Uvertira u početak prvenstva

Nogometašima Hajduka predstojeće turnirske utakmice dolaze kao uvertira u skorašnji početak prvenstva MŽNL Sl. Brod/Požega, najavljen za 27. kolovoza. Prema rasporedu određenom 8. kolovoza, na Plenumu lige u Sl. Brodu, Hajduk će u 1. kolu gostovati kod Tomislava u Donjim Andrijevcima.

S prošlogodišnjeg turnira/Foto: Pakrački list
S prošlogodišnjeg turnira/Foto: Pakrački list

Kao i uvijek Hajduk će svoje prvenstvene domaće utakmici igrati subotom, a prva domaća je 3. rujna u Pakracu protiv Sikirevaca. Tjedan kasnije slijedi derbi protiv Lipika 1925 na njihovom travnjaku, piše Pakrački list.