Fotografija: "Memorijalni turnir hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik" igra se na gradskom stadionu u Pakracu/Foto: Pakrački list
"Memorijalni turnir hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik" igra se na gradskom stadionu u Pakracu/Foto: Pakrački list

Na turniru branitelja u Pakracu nastupit će i Sirčani, Daruvarčani i Moslavina iz Kutine

Dvodnevni Memorijalni turnir koji se igra za blagdan Velike Gospe, 14. i 15. kolovoza, novom će strategu Hajduka Nebojši Gostimiru biti odlična provjera igračkog stanja




Nogometaši Hajduka uvelike se pripremaju za predstojeću sezonu MŽNL Brod-Požega koje započinje 22. kolovoza gostovanjem u Slobodnici. Osim nekoliko odigranih prijateljskih utakmica, novom strategu Hajduka Nebojši Gostimiru odlična provjera igračkog stanja bit će predstojeći dvodnevni „Memorijalni turnir hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik“ koji se za blagdan Velike Gospe, 14. i 15. kolovoza, igra na gradskom stadionu u Pakracu, piše Pakrački list.

Tradicionalni turnir

Osim domaćina koji će navijačima i službeno predstaviti vrlo mladu momčad osvježenu tek novopridošlim Šulcom te igračima iz BiH Popovićem i Majdancom, na tradicionalnom pakračkom turniru još će sudjelovati Kamen iz Sirača, Daruvar te Moslavina iz Kutine.

Voljom ždrijeba turnir će u subotu s početkom u 16 sati otvoriti Daruvar i Moslavina, a odmah nakon njih u 18 sati na teren će izaći Hajduk i sirački Kamen. Drugi dan se u istim terminima igraju utakmice za plasman. Ulaz je 15 kuna, piše Pakrački list.

Finale županijskog kupa

-Zadovoljni smo što ćemo opet imati kvalitetan turnir u Pakracu, a iskoristit ću priliku da zahvalimo ekipi NK Daruvara na čelu s našim bivšim trenerom Sinišom Grubišićem, koji su uskočili u turnir u posljednjem trenutku umjesto spriječenog NK Lipik 1925. Razlog odustanka naših susjeda i sportskih prijatelja Lipičana je ulazak u finale županijskog nogometnog kupa koji se igra već u srijedu, 18. kolovoza. Ujedno, želimo im pobjedu i da dostojno prezentiraju naš kraj na finalu u Kuzmici, kazao je dopredsjednik Hajduka Slavko Vuić.