Fotografija: Daruvarski rukometaši organiziraju humanitarni turnir za Eniza/ Foto: RK Daruvar/Privatni album
Galerija
Daruvarski rukometaši organiziraju humanitarni turnir za Eniza/ Foto: RK Daruvar/Privatni album

Daruvarski rukometaši ograniziraju humanitarni turnir za Eniza: "Stižu ekipe iz Garešnice i Pakraca"

"Po završetku turnira sve donacije uplatit ćemo na račun našeg sugrađanina Eniza, a u planu su i prigodni poklončići za gledatelje koji doniraju novac", kaže Ana Bijelić



Valu humanitarnih akcija za daruvarskog maratonca Eniza Jašarevića, koji nakon serije teških moždanih udara ponovno uči hodati i govoriti, o čemu više pročitajte OVDJE, priključio se i Rukometni klub Daruvar.

Naime, daruvarski rukometaši ove subote organiziraju humanitarni turnir upravo za Eniza, a prema riječima trenerice Ane Bijelić, posjetitelji će moći uživati u čak tri utakmice.

- U 13.30 sati na teren će najprije izaći ekipa U11 koja će snage odmjeriti protiv vršnjaka iz Garešnice. Istog protivnika samo sat vremena kasnije imat će i ekipa U13, dok će senioru u 16.30 odigrati utakmicu protiv RK Pakrac, pojasnila je Bijelić.

Plakat turnira/ Foto: RK Daruvar
Plakat turnira/ Foto: RK Daruvar

Kako kaže, na ulazu u dvoranu bit će postavljene kutije za dobrovoljne priloge.

- Moram istaknuti da su se u organizaciju uključili svi članovi kluba. Dio ih je bio zadužen za izradu promotivnih materijala, dio se javio sponzorima koji su nam donirali hranu i piće za turnir i slično. Po završetku turnira sve donacije uplatit ćemo na račun našeg sugrađanina Eniza, a u planu su i prigodni poklončići za gledatelje koji doniraju novac, zaključila je Ana Bijelić te pozvala sve Daruvarčane da u subotu posjete Gradsku sportsku dvoranu.

Podsjetimo, svi koji žele pomoći Enizu mogu to učini uplatom novca na ovaj račun.

IBAN: HR5124020063205798573

BIC: ESBCHR22

IME: ENIZ JAŠAREVIĆ

ADRESA: VRLIKA 71, 43500 DARUVAR

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!