Fotografija: Foto: Arhiva MojPortal.hr, Saša Selihar
Galerija
Foto: Arhiva MojPortal.hr, Saša Selihar

Top glazbenici u humanitarnoj misiji: "Svirat ćemo iz gušta stari rock, želimo pomoći Enizu!"

Zanimljivo je istaknuti da će oni koji odluče donirati dobiti ulaznicu za Zavičajni muzej Daruvar, Mik nam otkriva da će biti i slanih i slatkih zalogaja, a sav prihod ići će za Enizovu rehabilitacijuDaruvar ima dušu i želi pomoći. 

Kaže nam to Antonio Mik, jedan od organizatora velikog humanitarnog koncerta koji će se održati u daruvarskoj kinodvorani iduće nedjelje 17. prosinca. Bit će to vrhunac vala dobrote koji je nastao nakon što se doznalo da je Eniz Jašarević, sportaš, maratonac, iznenada doživio seriju moždanih udara. 

Grad dobrih ljudi

Zbog njih je bio primoram ponovno učiti hodati i govoriti. Nije mu bilo lako, no Daruvar je pokazao da je grad dobrih ljudi. Donacije su pristizale sa svih strana, od uplata građana do humanitarnih akcija djece iz Dječjeg vrtića "Vladimir Nazor" Daruvar. 

Kruna svega svakako je ovaj koncert. 

- Zapravo je sve nastalo vrlo spontano. Nazvao sam ekipu i svi su se odazvali. Vidjelo se da svi žele pomoći našem Daruvarčanu - kaže nam Mik.

Antonio Mik/Foto: Saša Selihar
Antonio Mik/Foto: Saša Selihar

Niz je glazbenika koji će u 18 sati nastupiti za Eniza. Osim Mika, tu su Dino Purić, Juraj Šargač, Alen Novosel, Tomislav Milić, Jurica Leikauff te Ženska klapa Stentoria. 

Zanimljivo je istaknuti da će oni koji odluče donirati dobiti ulaznicu za Zavičajni muzej Daruvar, a Mik nam otkriva da će biti i slanih i slatkih zalogaja. 

Na repertoaru uglavnom rock

- Za njih su se pobrinuli učenici Hotelijersko-turističke škole te vrtićanci daruvarskog vrtića. 

Eniz na robotskim rehabilitacijskim vježbama u Poliklinici Glavić u Zagrebu/Foto: Privatni album
Eniz na robotskim rehabilitacijskim vježbama u Poliklinici Glavić u Zagrebu/Foto: Privatni album

Pitamo ga kakva nas glazba očekuje. 

- Mi smo rokeri, tako da će uglavnom na repertoaru biti rock. Ma vjerujem da će se svi odlično zabaviti - kaže nam. 

Valja spomenuti kako su uz Grad Daruvar organizatori i Planinarsko društvo Petrov vrh, TZ Daruvar-Papuk, Zavičajni muzej Daruvar, Lipoton, Pčelarstvo Daruvar, DV Vladimir Nazor i Ekonomska i turistička škola te Pučko otvoreno učilište Daruvar.

Dođite u daruvarsko kino 17. prosinca na vrhunski koncert i svojim dolaskom pomozite Enizu Jašareviću da uskoro sam stane na svoje noge. Vrijeme je darivanja... 

Plakat za humanitarni kocert za Eniza Jašarevića
Plakat za humanitarni kocert za Eniza Jašarevića