Fotografija: Daruvarski karatisti ostvarili su sjajan uspjeh/ Foto: HKK
Galerija
Daruvarski karatisti ostvarili su sjajan uspjeh/ Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"

Daruvarski karatisti na državnom prvenstvu osvojili 13 medalja: "Treći smo klub Hrvatske"

"Ovaj rezultat je nagrada za svo vrijeme provedeno na treninzima i natjecanjima, a došao je u najboljem trenutku, na kraju godine u vremenu darivanja", kažu iz HKK "Slavko Krivski - Termal"



Daruvarski karatisti, članovi Hrvatskog karate kluba "Slavko Krivski - Termal", ostvarili su impresivan rezultat na netom završenom Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzraste u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Naime, u Đakovu se ove nedjelje okupio 51 karate klub iz cijele Hrvatske, odnosno 353 natjecatelja, a daruvarski klub natjecanje je završio na sjajnom trećem mjestu.

Daruvarčani su ekipno treći klub Hrvatske/ Foto: HKK
Daruvarčani su ekipno treći klub Hrvatske/ Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"

Konkretnije, pojedinačnoj konkurenciji u svojim kategorijama Leo Pilizzari okitio se titulom prvaka Hrvatske, kao viceprvaci završili su Lukas Vlahović, Lovro Lukić, Sven Kovačić, dok su Matija Trupković, Aleksandar Ivković, Erik Zajec, Stjepan Heđi i Leonardo Degrassi osvojili odlično treće mjesto. 

Čak 13 medalja

Što se ekipnog dijela natjecanja tiče, mlađi kadeti i učenici osvojili su prvo mjesto, tim 2 drugo te mlađe kadetkinje treće mjesto u Hrvatskoj. 

Konkretnije, članovi HKK "Slavko Krivski - Termal" u Daruvar su donijeli 13 medalja i to tri zlata, četiri srebra i šest bronci te dva peta i tri sedma mjesta od ukupnih 19 prijava.

Čak 13 medalja stiglo je u Daruvar/ Foto: HKK
Čak 13 medalja stiglo je u Daruvar/ Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"

Iz ovog daruvarskog kluba ističu da je takav rezultat plod sustavnog i marljivog rada te ne krije zadovoljstvo ostvarenim uspjehom.

Uspješne su bile djevojke, ali i dečki/ Foto: HKK
Uspješne su bile djevojke, ali i dečki/ Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"

- Nakon ponovnog početka uzrokovanog COVID-om i "lockdown-om" školskih i drugih sportskih dvorana te najkasnijem pokretanjem i dozvolom za rad dvoranskih sportova, s puno pametnijim i neovisnijim karate klubom koji vježba u svojem novouređenom prostoru kroz zadnje dvije godine stvorili smo novu generaciju izvrsnih i vrijednih natjecatelja, koji se s ovoga Prvenstva Hrvatske ponovno vraćaju kao nekada, kazali su iz kluba te nastavili.

Nagrada za sve treninge

- U karate sportu se ozbiljniji rezultati stvaraju dugo kroz cikluse, planski i vrlo naporno, svaki trening je učenje i uvježbavanje i nemoguće ga je ostvariti bez zainteresiranog djeteta (sportaša), roditelja, kvalitetnog treninga i naravno nas trenera u školi sporta i kroz natjecateljski program i puno natjecanja. Ovaj rezultat je nagrada za sve ono vrijeme provedeno na treninzima i natjecanjima svima nama već spomenutima. Došao je u najbolje vrijeme, na kraju godine i u vremenu darivanja. Čestitamo svim natjecateljima, članovima kluba i budućim natjecateljima, roditeljima i svima onima koji su doprinijeli normalnom radu karate kluba, poručili su treneri HKK "Slavko Krivski - Termal" Daruvar.

Odlične rezultate ostvarili su i u pojedinačnim i ekipnim kategorijama/ Foto: HKK
Odlične rezultate ostvarili su i u pojedinačnim i ekipnim kategorijama/ Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"

Za kraj recimo i do je boje daruvarskog kluba u Đakovu ukupno branilo pet timova i 14 natjecatelja.

Ekipe

Mlađi učenici: Erik Zajec, Stjepan Heđi, Ivano Trupković i Erik Vacka

Učenici - Tim 1: Aleksandar Ivković, Lukas Vlahović, Leo Pilizzari i Patrik Podhola

Tim 2:  Leonardo Degrassi, Sven Kovačić, Lovro Lukić i Stjepan Heđi

Mlađe kadetkinje: Tena Pintarić, Anja Heđi, Lea Petković i Sara Trbojević

Mlađi kadeti: Lukas Vlahović, Leon Vacka, Matija Trupković i Emanuel Kozina,

Pojedinačni nastupi: Erik Zajec, Taša Zimić, Ivano Trupković, Lovro Lukić, Stjepan Heđi, Aleksandar Ivković, Lukas Vlahović, Leo Pilizzari, Leonardo Degrassi, Sven Kovačić, Anja Heđi, Tena Pintarić, Matija Trupković i Leon Vacka.

Foto: HKK
Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"
Foto: HKK
Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"
Foto: HKK
Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"
Foto: HKK
Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"
Foto: HKK
Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"
Foto: HKK
Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"
Foto: HKK
Foto: HKK "Slavko Krivski - Termal"

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!