Fotografija: 44. izdanje Bjelovarskog Božića starta 20. prosinca/ Foto: Bjelovarski Božić/ Deni Marčinković
Galerija
44. izdanje Bjelovarskog Božića starta 20. prosinca/ Foto: Bjelovarski Božić/ Deni Marčinković

Bjelovarski Božić okupit će najbolje malonogometaše Bjelovara, Zagreba, Varaždina, Krapine, Novalje...

"Ukupni nagradni fond turnira je 11 tisuća eura od kojih pobjedniku ide sedam tisuća", poručio je Hrebak



Sve je spremno za 44. izdanje malonogometnog turnira Bjelovarski Božić. Kako se čulo na konferenciji za medije, kvota od 32 mjesta popunjena je i prije isteka prijava.

- Već dugi niz godina nismo imali tako veliki broj prijavljenih ekipa. Malonogometni klub Bjelovar lani je organizirao jako dobar turnir, stoga je Grad ove godine odlučio nekoliko puta povećati sredstva, točnije osigurali smo 10 tisuća eura. Ukupni nagradni fond je 11 tisuća, eura od kojih pobjedniku ide sedam tisuća. Uz Križevce, koji ove godine imaju iznimno jak turnir te legendarnu Kutiju šibica, naš turnir među najboljim je u Hrvatskoj, poručio je gradonačelnik Dario Hrebak te pozvao sve ljubitelje nogometa da posjete Dvoranu europskih prvaka od 20. prosinca do 7. siječnja.

Lista čekanja

Prema riječima trenera MNK Bjelovar Željka Ostrmana, čak imaju i nekoliko ekipa koje su na listi čekanja, u slučaju nekog otkazivanja.

- Danas poslijepodne bit će izvlačenje skupina uz live prijenos na Facebook stranici turnira. Ove godine bit će dostupna aplikacija sa svim rezultatima i rasporedu utakmica. Što se sustava natjecanja tiče, imamo osam skupina po četiri ekipe, a dvije prvoplasirane ekipe izborit će prolazak u 1/8 finala. Nadalje, uz bjelovarske ekipe, tu su iznimno jake ekipe iz Zagreba, Varaždina, Krapine, Novalje, naglasio je Ostrman.

Dražen Kocić, Dario Hrebak i Željko Ostrman/ Foto: Deni Marčinković
Dražen Kocić, Dario Hrebak i Željko Ostrman/ Foto: Deni Marčinković

Uz turnir, Malonogometni klub Bjelovar organizira i zimski malonogometni kamp za mališane.

- Cijene ulaznica za turnir bit će tri eura za grupu fazu i četiri eura za razigravanje. Kada je u pitanju zimski kamp, dobrodošli su dječaci rođeni od 2009. do 2016. godine. Kamp će trajati od 15. prosinca do 15. veljače, a sve detalje možete pronaći na našim Facebook stranicama, zaključio je Dražen Kocić, voditelj mlađih uzrasta u MNK Bjelovar.  

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!