Fotografija: Pijani muškarac uhićen je zbog vrijeđanja policajaca/ Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Pijani muškarac uhićen je zbog vrijeđanja policajaca/ Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Uhićen pijani muškarac jer je vikao i vrijeđao konobaricu, goste kafića i policajce

Protiv njega, zbog počinjenih prekršaja iz članka 13. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, kažu iz policijePrava drama odvila se u petak navečer u jednom bjelovarskom kafiću. Prema izvješću bjelovarske policije, pijani muškarac vikao je i vrijeđao konobaricu i ostale goste, a prilikom intervencije policajaca, vrijeđao je i njih, zbog čega je i uhićen.

- U petak 3. lipnja oko 20 sati u Bjelovaru, u Ulici Ferde Livadića u ugostiteljskom objektu, javni red i mir narušavao je 66-godišnjak tako što je pod vidnim utjecajem alkohola vikao, galamio, ometao rad djelatnice te je ometao ostale goste. Prilikom postupanja policijskih službenika, vrijeđao ih je pogrdnim riječima, zbog čega je uhićen i priveden u prostorije policije, kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Nije imao osobnu iskaznicu

Budući da pijani muškarac kod sebe nije imao osobnu iskaznicu, kao niti neki drugi dokument s kojim bi potvrdio identitet, zbog počinjenog prekršaja iz članka 16. Zakona o osobnoj iskaznici izdan mu je obavezni prekršajni nalog.

- Protiv njega, zbog počinjenih prekršaja iz članka 13. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.