Fotografija: Muškarac je priveden u posebne prostorije policije do otrježnjenja/ Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Muškarac je priveden u posebne prostorije policije do otrježnjenja/ Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Pijani muškarac psovao i vikao na susjedu, a potom je zalio šalicom kave

U daljnjem činjenju prekršaja spriječili su ga policijski službenici koji su ga uhitili i priveli u službene prostorije policije, gdje je zadržan u posebnoj prostoriji do otrežnjenja, kažu iz policijePrava drama odvila se jučer poslijepodne u Brezovcu, bjelovarskom prigradskom naselju. Naime, prema izvještaju PU bjelovarsko-bilogorske, pijani 65-godišnjak kavom je zalio 38-godišnju susjedu, a potom je i verbalno napao.

- U utorak, 10. svibnja, u poslijepodnevnim satima, u Ulici Vidikovac 65-godišnjak je narušavao javni red i mir tako da je 38-godišnju susjedu zalio šalicom kave, nakon čega je vikao i galamio te joj govorio razne pogrdne i omalovažavajuće riječi. U daljnjem činjenju prekršaja spriječili su ga policijski službenici koji su ga uhitili i priveli u službene prostorije policije gdje je zadržan u posebnoj prostoriji do otrežnjenja, izvijestili su iz bjelovarske policije.

Odbio alkotestiranje

Dodali su i to da protiv 65-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Kako doznajemo 65-godišnjak iako u vidno alkoholiziranom stanju odbio je alkotestiranje, što bi mu mogla biti otegotna okolnost u daljnjem postupku.