Fotografija: Krajem tjedna umirovljenicima iz Sirača bit će isplaćene božićnice/Foto: Facebook Općina Sirač (Ilustracija)
Krajem tjedna umirovljenicima iz Sirača bit će isplaćene božićnice/Foto: Facebook Općina Sirač (Ilustracija)

Nikad veće božićnice za umirovljenike u Siraču: "Neki će dobiti 30, a neki 40 eura"

"Isplata će se odvijati 7. prosinca od 9 do 14 sati i 8. prosinca od 8 do 14 sati, u vijećnici Općine Sirač. Od dokumenata je potrebno ponijeti zadnji odrezak od mirovine i osobnu iskaznicu", poručuju iz OpćineSIRAČ – Nikad veću božićnicu dobit će ove godine umirovljenici s područja Općine Sirač.

Naime, umirovljenici s mirovinama do 200 eura mogu računati na božićnicu u iznosu od 40 eura. Umirovljenici s mirovinama do 400 eura dobit će božićnicu od 30 eura.

- Isplata će se odvijati 7. prosinca od 9 do 14 sati i 8. prosinca od 8 do 14 sati, oba dana u vijećnici Općine Sirač. Od dokumenata je potrebno ponijeti sa sobom zadnji odrezak od mirovine i osobnu iskaznicu, poručuju iz Općine.

Povećani iznosi

Podsjetimo, 2021. godine je božićnica za umirovljenike iznosila 200, odnosno 100 kuna iz čega je vidljivo da su iznosi u dvije godine znatno povećani.

Kako nam je i tada načelnik Igor Supan kazao, važno im je da nijedan umirovljenik koji ispunjava uvjete, ne ostane bez svoje božićnice.

- Za takve stvari uvijek mora biti novca jer svaka kuna itekako dobro dođe našim starijim žiteljima – zaključio je načelnik.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!