Fotografija: Foto: Čazmanske mažoretkinje
Foto: Čazmanske mažoretkinje

Čazmanske mažoretkinje u Zadru osvojile 16 medalja: "Ovo je naš najveći uspjeh otkako postojimo!"

"Naše djevojčice su zablistale na natjecanju. Ponosni smo i samo nebo nam je granica. Veliko bravo za naše članice i trenericu Patriciju Udovčić koja ih je dovela do samog vrha", poručuju Čazmanske mažoretkinjeČAZMA – Čazmanske mažoretkinje na državnom natjecanju održanom u Zadru osvojile su vrtoglavih 16 medalja! Sjajnim nastupima i više su nego zadovoljni. Štoviše, priznaju kako im je ovo najveći uspjeh otkako postoje.

- Sudjelovale smo na 42. državnom turniru u Zadru te kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Češkoj. Naše djevojčice su pokazale svoj napredak i trud osvojivši čak 16 titula. Ponosni smo na sve naše djevojčice te veliko hvala našim divnim roditeljima, ujedno i master navijačima koji su velika podrška u radu našega novog tima. Mi idemo dalje u pobjede, a vas očekuju velika iznenađenja od naše male zlatne obitelji, poručili su iz Čazmanskih mažoretkinja.

Samo nebo im je granica

Pohvalile su se kako su kući stigle s čak 6 zlata, četiri srebra i šest bronci. Prva mjesta osvojile su u mini formacijama mix djeca, velikoj formaciji mix djeca, velikoj formaciji mix juniori, trio štap djeca, klasična štap juniori, defile klasična štap juniori. Druga mjesta pala su u trio pom pon djeca, klasična pom pon juniori, solo pom pon djeca i velika formacija štap djeca. Treća mjesta djevojke su osvojile u duo pom pon djeca, klasična pom pon kadeti, solo pom pon djeca, solo štap djeca, velika formacija pom pon djeca i klasična štap seniori.

- Naše djevojčice su zablistale na ovom natjecanju. Ponosni smo i samo nebo nam je granica. Ovo je definitivno najveći uspjeh za Čazmanke od kada postoje mažoretknje! Veliko bravo za naše članice i njihovu trenericu Patriciju Udovčić koja ih je dovela do samog vrha, poručuju Čazmanske mažoretkinje.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!