Fotografija: Sjajan vikend je iza garešničkih mladih sportskih nada/Foto: Mia Belak, Garešničke mažoretkinje
Galerija
Sjajan vikend je iza garešničkih mladih sportskih nada/Foto: Mia Belak, Garešničke mažoretkinje

Niko Žiher dvostruki državni prvak, odlične rezultate ostvarile i Garešničke mažoretkinje

Naše najmlađe članice, Katja i Laura osvojile su brončane medalje, a seniorke Petra, Marija i Ivana zajedno s Čazmanskim mažoretkinjama postale su viceprvakinje države, kažu iz Garešničkih mažoretkinja



Niko Žiher iz Garešnice ovog se vikenda okitio dvostrukim naslovom prvaka države u solo kategorijama. Do novih sjajnih uspjeha Niko je stigao na 39. državnom turniru solo formacija koji se ovog vikenda održao u Zadru, a pored njega, sjajne rezultate postigle u i njegove kolegice iz Garešničkih mažoretkinja.

Niko Žiher/Foto: Mia Belak
Niko Žiher/Foto: Mia Belak

- Naše najmlađe članice, Katja i Laura osvojile su brončane medalje u kategorijama duo štap i duo pom pon, te 4. i 7. mjesto u solo formacijama. Također, naše seniorke Petra, Marija i Ivana natjecale su se zajedno s Virovitičkim mažoretkinjama u kategoriji mini formacija batonflag, dok su u kategoriji klasična štap seniori zajedno s Čazmanskim mažoretkinjama osvojile 2. mjesto i titulu državnih viceprvakinja, ponosno su poručile Garešničke mažoretkinje.

Kvalifikacijski turnir

Kako javlja KruGarešnica.info, organizator ovog natjecanja bio je Savez mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske, a trenerice garešničkih timova i dalje su Nataša Kranjec, Mia Belak i Petra Stojaković. Ovaj turnir ujedno je kvalifikacijski za odlazak na Europsko prvenstvo u Maribor i ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Zadru.

Ekipa iz Garešnice sjajno se predstavila na državnom turniru u Zadru/ Foto: Garešničke mažoretkinje
Ekipa iz Garešnice sjajno se predstavila na državnom turniru u Zadru/ Foto: Garešničke mažoretkinje

Garešničke mažoretkinjama uskoro će nastupiti na još jednom turniru, točnije na 40. državnom turniru, koji će se održati u Šibeniku.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!