Fotografija: Koncert daruvarskih rokera, popularnog benda Cota G4/Foto: Predrag Uskoković
Galerija
Koncert daruvarskih rokera, popularnog benda Cota G4/Foto: Predrag Uskoković

Zbog najavljene kiše, koncert Akustike Balkane održat će se danas kod Dvorca grofa Jankovića

Osim Akustike Balkane, danas će se u 19 sati na istoj lokaciji, održati i završni koncert 11. hrvatskog natjecanja za harmonikuZbog najavljenog pogoršanja vremenskih prilika, koncert Akustika Balkana kojim je u nedjelju kod Dvorca grofa Jankovića trebao završiti ovogodišnji Vinodar, održat će se danas, 5. lipnja u 21 sat.

Etno izričaj

Akustika Balkana internacionalni je glazbeni projekt koji njeguje etno izričaj, sevdah, makedonske narodne pjesme, romsku glazbu i druge, a članovi benda su Blagovest Kisyov iz Bugarske kao vokal kojeg na akustičnoj gitari prati Dinko Likar i Juraj Šargač na klasičnoj gitari.

Završni koncert

Osim Akustike Balkane, danas će se u 19 sati ispred Dvorca grofa Jankovića, održati i završni koncert 11. hrvatskog natjecanja za harmoniku. Nastupit će Petra Juriša, Borna Šestak i Amalija Tkalčec.

U petak navečer održao se prvi koncert u sklopu ovogodišnjeg Vinodara.

Cota G4

Održali su ga naši Daruvarčani, popularni bend Cota G4. Bend je još 1998. godine okupio Marko Osmanović koji je želio da sviraju svoje autorske pjesme i hitove iz 60.-ih i 70.-ih godina prošlog stoljeća. Do sada su objavili tri studijska albuma, a veliki uzlet dobili su nakon nastupa na Supertalentu.

Marko Osmanović/Foto: Predrag Uskoković
Marko Osmanović/Foto: Predrag Uskoković

Dinko Likar/Foto: Predrag Uskoković
Dinko Likar/Foto: Predrag Uskoković

Daruvarčani su u petak navečer pohrlili prema Dvorcu grofa Jankovića kako bi poslušali "svoje dečke", ljudi je bilo dosta i svi su se odlično zabavili.