Fotografija: U Bjelovaru se sprema pravo rock ludilo/Foto: Lucija Ocko/CROPIX, Nera Simic/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
U Bjelovaru se sprema pravo rock ludilo/Foto: Lucija Ocko/CROPIX, Nera Simic/CROPIX (Ilustracija)

Rock glazba se vraća u Bjelovar: "Ne propustite 1. Rock festival Zbrda zdola na Radićevom"

"Cilj nam je potaknuti interes mladih i upoznati ih s istinskom energijom rock glazbe. Također, želimo se prisjetiti dana kada je rock prašio Bjelovarom", kaže Ivana Hrpalo iz CUK-aBJELOVAR - Iz Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar stižu lijepe vijesti za sve ljubitelje rocka i dobre zabave. Naime, u pripremi je novo događanje koje će, smatraju organizatori, zasigurno privući pozornost ljubitelja rock glazbe i glazbenih događanja.

Radi se o Rock festivalu "Zbrda zdola", koji će se održati 15. i 16. rujna na Trgu hrvatskih branitelja (Bjelovarčanima poznat kao popularni Radićev) u Bjelovaru.

Spoj energičnih izvođača

- Festival "Zbrda zdola" predstavlja istinsko glazbeno putovanje kroz svijet rock glazbe, uz nevjerojatne nastupe izvođača i brojna popratna događanja koja će oduševiti posjetitelje svih generacija. Kao organizatori, Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, uz podršku Ministarstva kulture i novih medija te Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije, ponosno najavljujemo ovaj jedinstveni glazbeni spektakl, poručuju iz CUK-a i pojašnjavaju kako "Zbrda zdola" u Bjelovar donosi uzbudljiv spoj energičnih izvođača, nezaboravnih rock riffova i raznovrsnih popratnih događanja tijekom oba festivalska dana.

Foto: CUK Bjelovar
Foto: CUK Bjelovar

- Prava je prilika da se prisjetimo dana kada je rock bio neodoljivo prisutan u svakom koraku Bjelovara, te da istinski uživamo u glazbi koja je oblikovala generacije. Cilj ovog događaja je vratiti rock na bjelovarsku scenu, potaknuti interes mladih generacija i upoznati ih s istinskom energijom rock glazbe. Također, želimo pružiti svim ljubiteljima rocka priliku da se prisjete dana kada je rock prašio Bjelovarom.

Radićev postaje epicentar rock kulture

Naš cilj je osvježiti rock scenu Bjelovara i privući mlade, ali i sve generacije koje dijele strast prema rock glazbi. Festival će obuhvatiti raznolike glazbene žanrove i stvoriti nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Očekujemo da će Radićev postati epicentar rock kulture tijekom ovog spektakularnog vikenda, ističe Ivana Hrpalo, ravnateljica Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar.

Iako detalji o izvođačima još nisu otkriveni, organizatori obećavaju iznenađenja koja će oduševiti publiku. Posjetitelji su pozvani da pažljivo prate objave na društvenim mrežama festivala kako bi saznali više o izvođačima, popratnim događanjima i svim uzbuđenjima koja su nam pripremili.

- Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog rock doživljaja! Rock festival Zbrda zdola u Bjelovar donosi nevjerojatnu glazbu, povratak u prošlost i sve što je potrebno da se ponovno osjeti kako je rock prašio Bjelovarom, poručuju organizatori.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku