Fotografija: Alen Novosel i Dino Purić/Foto: Public
Alen Novosel i Dino Purić/Foto: Public

Purić i Novosel danas u 11 sati prijepodne sviraju acoustic hitove za sve goste Publica

Domaći glazbenici Dino Purić i Alen Novosel na akustičnim gitarama će svirati za sve goste u želji da im stvore jedinstveni ugođajCaffe bar Public poziva Daruvarčanke i Daruvarčane da danas prijepodne popiju kavu, sok, ili nešto kratko uz laganu acoustic izvedbu najvećih domaćih i stranih hitova uživo. Naime, domaći glazbenici Dino Purić i Alen Novosel na akustičnim gitarama će svirati za sve goste u želji da im stvore jedinstveni ugođaj. 

Dino Purić je pjevač iz Daruvara koji je najpoznatiji široj javnosti kao jedan od natjecatelja prve sezone HRT-ovog showa “The Voice”. Stalni je član vokalne postave priznatog HRT-ovog showa “A strana” koji je osvojio srca mnogih gledatelja kao i priznanja struke - Večernjakova ruža, Zlatni studio. U tom showu Dino je dijelio pozornicu s mnogim domaćim imenima kao što su Darko Rundek, Gabi Novak, Rajko Dujmić, Tonka, Oliver Dragojević, Josipa Lisac.

Alen Novosel posvećen je produkciji, a paralelno je i pjevač te multi-instrumentalist. Trenutno je glavni producent Tvornice kulture u sklopu Radija Tvornice, u kojem ima i vlastiti studio.

Prijepodnevna acoustic svirka u Publicu počinje u 11 sati. 

(Sponzorirani sadržaj)