Fotografija: Robert Mareković u daruvarski Public donosi dašak Kulušića i Peperminta/ Foto: Robert Mareković Facebook/ Public Daruvar
Galerija
Robert Mareković u daruvarski Public donosi dašak Kulušića i Peperminta/ Foto: Robert Mareković Facebook/ Public Daruvar

Robert Mareković u petak dolazi u Public kao DJ: "Jako volim Daruvar, napravit ću show!"

"Uz glazbu 50-ih i 60-ih naći će se i ponešto punka, soula, kao i Jamesa Browna, Michaela Jacksona i sličnih disco ritmova", kaže MarekovićDaruvarski caffe bar i disco club Public, smješten u samom centru grada, nastavlja s organizacijom Urban Friday tuluma. Za zabavu i dobar štimung ovog tjedna zadužen je Robert Mareković, poznati hrvatski glazbenik, glumac te radijski i televizijski voditelj.

U Daruvaru sam kao doma

Lik i djelo Roberta Marekovića daruvarska publika imala je prilike upoznati tijekom Rockabilly festivala i svirke u čast Ive Robića ispred dvorca grofa Jankovića. Iako je tada pretežito nastupao sa svojim Swingersima, Daruvarčani će ga ovog petka imati priliku čuti u nešto drukčijoj, ali njemu ni malo stranoj ulozi DJ-a.

Robert Mareković dugogodišnji je puštač glazbe/ Foto: Robert Mareković Facebook
Robert Mareković dugogodišnji je puštač glazbe/ Foto: Robert Mareković Facebook

- Vjerujem da sam ostavio dobar trag kad sam opet dobio poziv u Daruvar. Sviđa mi se što je cijeli grad Rockabilly festival počeo doživljavati kao svoj događaj. Osobno sam za njega vezan od samih početaka, tako da ovdje doista imam puno poznanstava i prijateljstava. U Daruvaru se već osjećam kao kod kuće, naglasio je Mareković.

Dašak Kulušića i Peperminta u Publicu

Ovaj sjajni glazbenik dugi niz godina puštao je glazbu u legendarnim zagrebačkim klubovima poput Kulušića i Peperminta, a na tom tragu, kaže, bit će i nastup u Publicu.

Svoj program bazira na najplesnijoj i najpoznatijoj baštini popularne glazbe/ Robert Mareković Facebook
Svoj program bazira na najplesnijoj i najpoznatijoj baštini popularne glazbe/ Robert Mareković Facebook

- Glazba koju ću puštati bit će u urbanim okvirima, odnosno stilski malo šira nego za vrijeme festivala. Neće biti zastupljene samo 50. i 60. godine, već će se naći i ponešto punka, soula, kao i Jamesa Browna, Michaela Jacksona i sličnih disco ritmova, odnosno širok dijapazon stilova, poručio je Robert Mareković.

"Dat ću sve od sebe"

Osim u kultnim zagrebačkim klubovima, Mareković oduševljavao publiku i na Ljetnom festivalu u hotelu Bayerischer Hof u Münchenu, kao i na otvaranju hotela Kempinski u Istri, stoga su zabava i odličan provod zagarantirani. 

Dobra zabava uz Roberta Marekovića je zagarantirana/ Foto: Public Daruvar
Dobra zabava uz Roberta Marekovića je zagarantirana/ Foto: Public Daruvar

- Dat ću sve od sebe i nadam se da će publika to prihvatiti, jer ovo je i za mene novi korak u Daruvaru, zaključio je Robert Mareković te pozvao sve da u petak dođu u Public.

Svi koji žele rezervirati stolove, mogu to napraviti na broj mobitela: 095/364-44-56

(Sponzorirani sadržaj)