Fotografija: Foto: Zhivko Minkov/Unsplash
Galerija
Foto: Zhivko Minkov/Unsplash

Profesorica Elizabeta Sabljić u četvrtak u daruvarskoj knjižnici govori o odgoju adolescenata

Roditelji će na ovom predavanju dobiti vrijedne savjete koje bi njima, ali i njihovoj djeci, moglo olakšati prolaz kroz to turbulentno životno razdobljeStara je narodna izreka kako je potrebno selo da bi se odgojilo jedno dijete.

Problem je, na žalost, što je to selo danas, zahvaljujući društvenim mrežama, postalo globalno pa više nije sigurno tko i kako odgaja djecu. Zbog toga se javljaju sve veći problemi među adolescentima, s kojima se roditelji sve teže nose. Danak uzima i svakodnevna egzistencijalna borba zbog čega roditelji, uslijed radnih obaveza, nemaju mogućnost provoditi onoliko vremena s djecom koliko bi to htjeli.

Prof. Elizabeta Sabljić/Poliklinika Arcadia
Prof. Elizabeta Sabljić/Poliklinika Arcadia

U organizaciji Udruge Nada u daruvarskoj Pučkoj knjižnici i čitaonici stoga će zanimljivo predavanje održati psihologinja prof. Elizabeta Sabljić. Predavanje pod nazivom "Teškoće i prilike u odgoju adolescenata" održat će se četvrtak 16.11. s početkom u 18 sati, a roditelji će na njemu dobiti vrijedne savjete koje bi njima, ali i njihovoj djeci, moglo olakšati prolaz kroz to turbulentno životno razdoblje.

Najava predavanja u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar
Najava predavanja u Pučkoj knjižnici i čitaonici Daruvar

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!