Fotografija: Foto: STartVOX
Galerija
Foto: STartVOX

Odvezite se do Nove Gradiške na advent: "Iskusite poseban doživljaj u našoj Čarobnoj šumi"

"Advent u našem gradu" jedinstvena je božićno-sajamska priča s tradicijom dugom 15 godina, u raskošnom ruhu s gradskim parkom pretvorenim u čarobnu šumu iz bajkeU skladu sa sve prepoznatljivijim turističkim sloganom, u potrazi za "novim doživljajem", na radost malih i velikih, brojnih gostiju i prijatelja Grada, Nova Gradiška je službeno "obukla" raskošno blagdansko ruho. Pretvaranjem središnjeg gradskog parka u čarobnu šumu iz bajke, otvoren je "Advent u našem gradu", manifestacija koja s dobrodošlicom čeka sve do 8. siječnja iduće godine.

Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX

U raskošnom ruhu, s gradskim parkom pretvorenim u čarobnu šumu iz bajke, Nova Gradiška je, na radost malih i velikih, zakoračila u blagdane. Otvoren je "Advent u našem gradu", jedinstvena božićno-sajamska priča s tradicijom dugom 15 godina. Manifestacija u režiji Turističke zajednice, gradske komunalne tvrtke Eko-kong, lokalnih poduzetnika i obrtnika, Društva naša djeca i brojnih kreativaca i ove će godine, na najljepšoj pozornici na otvorenom, Novogradiščanima i gostima grada, sve do 8. siječnja, ponuditi niz zanimljivih i zabavnih sadržaja.

Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX

Nakon otvaranja klizališta i paljenja prve adventske svijeće, ovogodišnju božićnu priču službeno su otvorili direktorica Turističke zajednice, predsjednica Gradskog vijeća, Dinka Matijević i prvi čovjek grada, saborski zastupnik Vinko Grgić, s pravom zadovoljni što, uz, Novogradiško glazbeno ljeto, odavno etabliranu gradsku glazbeno-turističku priču, Nova Gradiška, čini se, ima i sve prepoznatljiviju zimsku manifestaciju.

Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX

"Želeći, u ni malo lakim vremenima, svojim sugrađanima u vrijeme blagdana ponuditi sve ono što imaju stanovnici velikih gradova, i ove smo se godine potrudili osmisliti Advent po mjeri svakoga. Uvjerit će te se u to navratite li narednih dana u čarobnu šumu smještenu u središnjem gradskom parku, gdje će vas, s dobrodošlicom, uz Djeda Božićnjaka i klizalište, zahvaljujući bogatoj eno-gastro ponudi, dočekati mirisi i okusi Božića, a tu je i tradicionalan sajam, idealno mjesto za kupovinu sasvim posebnih darova koje će, svima koji navrate, ponuditi lokalni proizvođači", poručili su gradonačelnik i direktorica Turističke zajednice.

Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX
Foto: STartVOX

Dovoljni su to razlozi da u potrazi za dobrom energijom i najboljim blagdanskim ugođajem, u vremenima nesklonim dalekim putovanjima, dođite u Novu Gradišku. Zavirite,stoga, u kalendar događanja, izaberite sadržaj po mjeri i vidimo se na "Adventu u našem gradu"!

Kalendar događaja (klikni za povećanje)/ Foto: STart VOX
Kalendar događaja (klikni za povećanje)/ Foto: STart VOX