Fotografija: Foto: KPD Sloga, Compas, Mario Barać
Galerija
Foto: KPD Sloga, Compas, Mario Barać

GLAZBENI SPEKTAKL U PAKRACU Bend iz mjuzikla "Dobri jarani" priprema koncert za raju

Bend "Dobri jarani" ovim koncertom završava suradnju na mjuziklu, a ujedno pomaže KPD "SLOGA" Pakrac u akcii prikupljanja sredstava za novo kino platnoBend mjuzikla "Dobri jarani" pripremio je sa svojim raspjevanim gostima glazbenicima pravu poslasticu koja će se održati u petak 30. rujna u 19 sati u Hrvatskom domu "Dr. Franjo Tuđman" u Pakracu.

Foto: KPD Sloga
Foto: KPD Sloga

Naime, prema riječima redateljice mjuzikla "Dobri jarani" Dubravke Špančić, osim pjesama "Zabranjenog pušenja" koje se izvode u mjuziklu, bend će zasvirati rock, pop 60tih, 70tih, 80tih, sevdah, etno, domaću i stranu glazbu.

Mjuzikl bend s Krešimirom Hihlikom na bubnjevima/Foto: Mario Barać
Mjuzikl bend s Krešimirom Hihlikom na bubnjevima/Foto: Mario Barać

- Zapravo, svirat će sve ono što možete i vi s nama zapjevati, možda i zaplesati. Gosti će nastupiti u raznim kombinacijama: duet, trio, s bendom, solo - tu su čak tri Ivane, naša zvijezda Marta, neponovljiva Staša, debitantica Petra, Jozz i Nešo u virtuoznom gitarskom izražaju, Severina i Matko u veseloj razigranoj kombinaciji, Peđa, Krešo, Benji, Leo...Nećemo odati baš sve - kaže Dubravka Špančić dodajući kako bend "Dobri jarani" ovim koncertom završava suradnju na projektu mjuzikla, a ujedno pomaže KPD "SLOGA" Pakrac u akciji prikupljanja sredstava za novo kino platno.

Ekipa iz mjuzikla na gostovanju u BiH/Foto: KPD Sloga
Ekipa iz mjuzikla na gostovanju u BiH/Foto: KPD Sloga

- U kvaliteti tog platna ste već mogli uživati u posjeti našem kinu, samo ga još moramo platiti do kraja. Kupnjom ulaznice u iznosu od 40 kuna nam pomažete u tome - napominje Dubravka Špančić.

Ulaznice možete kupiti u kafiću CINEMA u Pakracu od srijede do nedjelje od 16 do 22 sata, vikendom na biljetarnici kina ili na dan koncerta sat vremena prije.

Foto: Compas
Foto: Compas

O mjuziklu "Dobri jarani" koji je potpuno oduševio prvo pakračku, a onda i publiku u Zagrebu i Kiseljaku, pisali smo u nekoliko navrata, a posebno nam je drag OVAJ ČLANAK našeg kolege Marija Baraća nakon gostovanja u BiH.  

Selfi s pozornice/Foto: Mario Barać
Selfi s pozornice/Foto: Mario Barać