Fotografija: Kroz sve besplatne aktivnosti Udruge Impress vodi vas grupa sjajnih volontera/Foto: Facebook Impress
Kroz sve besplatne aktivnosti Udruge Impress vodi vas grupa sjajnih volontera/Foto: Facebook Impress

Dođite danas u udrugu Impress. Tamo vas čekaju mnogobrojne aktivnosti i puno dobre zabave

U Impressu će vašoj djeci pomoći oko učenja i pisanja domaćih zadaća, a organiziraju i kreativne radionice od crtanja pa do izrada betonskih vazaUdruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu "Impress" i nedjeljom otvara svoja vrata od 8 do 16 sati u Ulici Ivana Zajca 3 u Daruvaru.

Naime, udruga Impress u partnerstvu sa Centrom za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava (CROK) i Gradom Daruvarom provodi projekt pod nazivom Kuća Mogućnosti. Projekt u vrijednosti od  1.986.166,00 kn sufinancirala je Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

Edukativne radionice

U sklopu tog projekta, možete im se pridružiti već na jutarnjoj kavi i razgovoru od 8 do 9 ujutro, a nakon toga možete nešto i naučiti na informatičkoj radionici koja počinje u 9 sati i traje sat vremena. Poslije nje je na redu jedna edukativna radionica, a onda odmor uz društvene igre. Ukoliko se u vama i vašoj djeci krije neki likovni talent, od 13 pa sve do 15.30 sati sudjelujte u likovnoj radionici. Sve aktivnosti u udruzi Impress su potpuno besplatne. 

Pisanje domaćih zadaća

Zahvaljujući odličnoj ekipi mladih volontera Impress edukacijski centar svakodnevno provodi radionice, panele i pozamašan broj aktivnosti kojima se trude poboljšati ne samo lokalnu već i širu zajednicu. U Impressu će vašoj djeci pomoći oko učenja i pisanja domaćih zadaća, a organiziraju i kreativne radionice od crtanja pa sve do izrada betonskih vaza. Ako pak više volite društvene i logičke igre, opet ste na pravom mjestu.

Sve informacije o aktivnostima ove vrijedne udruge možete vidjeti na internetskoj stranici info@udruga-impress.hr ili na broju mobitela 091 9152621.

(Tekst je omogućila Udruga Dar-mar kroz projekt "Upoznaj, djeluj, pridruži se" kojeg je financirala Bjelovarsko-Bilogorska županija kroz program projekata i udruga od interesa za BBŽ- u 2020. godini)