Fotografija: Foto: Public caffe & night club
Galerija
Foto: Public caffe & night club

Studentice i studenti iz Zagreba večeras autobusom dolaze u Public na svirku uživo

"Za onoga tko se voli zabaviti, plesati i pjevati, mislim da znamo napraviti pravu atmosferu. Veselimo se dolasku u Daruvar i svirat ćemo dok nas ne otjeraju, ha, ha", kaže frontman grupe Soba 238Daruvarski caffe bar i disco club Public večeras organizira dolazak studentica i studenata iz Zagreba na svirku uživo!

Naime, iz Publica kažu kako su, u dogovoru sa studentima, odlučili za njih organizirati jednodnevni "disco izlet" u Daruvar.  

Na ovaj način Public studentima želi omogućiti besplatan dolazak u Daruvar na party na kojem će se zabaviti do jutarnjih sati, a potom će ih, nakon završetka tuluma, autobusom u vratiti u Zagreb.

Autobus je za studentice i studente besplatan, a s njim im je, kažu u Publicu, omogućen bezbrižan povratak u Zagreb.

Autobus kreće ispred Studentskog doma Stjepan Radić (popularna Sava) u 18:30 sati, a povratak za Zagreb planiran je za 2:30 sati. 

Svirkom uživo sve prisutne zabavljat će zagrebački bend sa studentskim štihom čak i u imenu - Soba 238 - koji jamče stvaranje odlične atmosfere.

(Tekst se nastavlja ispod fotografije)

Atmosfera u Publicu/Foto: Public
Atmosfera u Publicu/Foto: Public

- Mi smo zapravo cimeri, studentski smo bend, tako smo si i dali ime soba 238. Prvo smo krenuli svirati iz hobija pa se ljudima svidjelo i krenuli su nas zvati da sviramo po raznim zabavama. Potom je cijela priča prerasla u nešto više i ozbiljnije i sada svaki vikend imamo gažu, potpuno smo rasprodani - rekao nam je Branimir Zorić, jedan od članova grupe. 

Što se repertoara tiče, on je, kaže Zorić, šarolik.

- Najviše sviramo slavonske i dalmatinske hitove, kao i rock hitove koji su nastali za vrijeme bivše države, a također i inozemne. Uglavnom, za onoga tko se voli zabaviti, plesati i pjevati, mislim da znamo napraviti pravu atmosferu. Veselimo se dolasku u Daruvar i svirat ćemo dok nas ne otjeraju, ha, ha - rekao nam je Branimir Zec. 

Svi koji žele rezervirati stolove, mogu to napraviti na broj mobitela: 095/364-44-56

Foto: Public caffe & night club
Foto: Public caffe & night club

(Sponzorirani sadržaj)