Fotografija: I ovog petka u daruvarskom Publicu sprema se dobar tulum/ Foto: Public Daruvar
Galerija
I ovog petka u daruvarskom Publicu sprema se dobar tulum/ Foto: Public Daruvar

Public danas organizira dolazak Bjelovarčana busom na koncert Flashbacka, ima još malo mjesta

Autobus kreće iz Bjelovara za Public u 19:30 ispred Trgovačkog suda, a sve goste potom vraća u Bjelovar u 3:00 ujutro. Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 095/364-4456Daruvarski caffe bar i disco club Public, smješten u samom centru grada, nastavlja s organizacijom Urban Friday tuluma, a svirku za pamćenje večeras će održati popularni bjelovarski band Flashback.

Stihovi Azre, Parnog valjka, Bijelog dugmeta ili Crvene jabuke, samo je dio repertoara kojeg ovi Bjelovarčani sjajno izvode, a za večerašnji nastup imaju i posebno iznenađenje.

Urbana harmonika

- Odlučili smo se za posebnu, party varijantu s harmonikom. Želja nam je prikazati da se ovaj instrument ne mora nužno zloupotrebljavati, već se može sjajno upotrebljavati za urbani štih. Posjetitelji će imati priliku uživati u stranoj, ali i domaćoj glazbi. Bit će to rock and roll u neobičnom izdanju, poručuju iz Flashbacka.

Urban Friday/ Foto: Public Daruvar
Urban Friday/ Foto: Public Daruvar

Međutim, iznenađenjima ovdje nije kraj. Naime, ekipa daruvarskog Publica organizirala je poseban autobus za sve koji se nalaze u Bjelovaru, a večeras žele biti u Publicu.

Sigurnost na prvom mjestu

- Autobus kreće u 19:30 ispred Trgovačkog suda u Bjelovaru, a u 3 sata planiran je povratak za Bjelovar. Odaziv je odličan, ostalo je još malo mjesta. Cijena prijevoza iznosi 5 eura, a sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 095/364-4456, poručuju iz Publica.

Popularni bjelovarski band Flashback u daruvarskom Publicu će svirati urbane hitove/Foto: Flashback Facebook
Popularni bjelovarski band Flashback u daruvarskom Publicu će svirati urbane hitove/Foto: Flashback Facebook

Dodaju i to da im je sigurnost gostiju na prvom mjestu zbog čega je, između ostalog, i organiziran prijevoz autobusom gostiju iz Bjelovara koje će isti autobus u 3 ujutro vratiti natrag u Bjelovar. Dakle, Bjelovarčani se mogu slobodno opustiti bez brige oko sigurnog povratka. To jednostavno neće biti njihova briga.

- Svi željni dobre zabave mogu se opustiti i provesti bez razmišljanja kako će se vratiti kućama. Mi smo spremni za večeras i očekujemo odličnu zabavu i vibru, zaključili su iz daruvarskog Publica.

Rezervacije za stolove primaju se na broj: 095/364-44-56