Fotografija: Karte možete kupiti u BOK kućici na korzu/ Foto: Deni Marčinković
Karte možete kupiti u BOK kućici na korzu/ Foto: Deni Marčinković

Zbog velike potražnje produženo radno vrijeme BOK kućice: "Ulaznica još uvijek ima"

Do sada su rasprodane tri predstave i to "Sjećaš li se Dolly Bell", "Jel tako, Zorane" te "Gruntovčani", za koje su ulaznice planule već prvog dana, kaže Zvjedana Galkowski



- Zbog velike potražnje za ulaznicama te zbog zahtjeva građana, imamo novo radno vrijeme kućice gdje se mogu kupiti karte za predstave, poručili su organizatori 19. BOK festa. 

Naime, kućica na gradskom korzu radit će dvokratno od ponedjeljka do petka i to od 10 do 13 te od 16 do 19 sati. Također, ulaznice je na ovoj lokaciji moguće kupiti i subotom od 9 do 13 sati

Rasprodane tri predstave

- Do sada su rasprodane tri predstave i to "Sjećaš li se Dolly Bell" u izvedbi Kamernog teatra 55 Sarajevo, "Jel tako, Zorane", zagrebačkog kazališta Moruzgva te "Gruntovčani", za koje su ulaznice planule već prvog dana, poručila je ravnateljica bjelovarskog CUK-a Zvjezdana Galkowski.

Dodala je i to da unatoč velikim redovima, mjesta za ostale predstave još uvijek ima.

- "Ostalo je još nešto ulaznica za nagrađivanu predstavu varaždinskog HNK-a "Matijaš, Grabancijaš, Dijak", s kojom i otvaramo ovogodišnji festival. Također, na raspolaganju su i ulaznice za ostale zbilja odlične predstave, poput "Da sam ptica" u kojoj glume Tarik Filipović i Daria Lorenzi Flatz ili predstave zagrebačkog HNK-a "U agoniji", istaknula je Galkowski.

Popratna događanja

Podsjetimo, 19. izdanje BOK festa počinje u petak 29. travnja, a posjetitelji će u predstavama, ali i ostalim popratnim događanjima moći uživati sve do 11. svibnja.

Popis svih predstava, kao i termine Izložbe glumaca, BOK rukometnog turnira i ostalih događanja možete pronaći OVDJE