Fotografija: Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Galerija
Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

U daruvarskom kinu možete pogledati misterioznu komičnu avanturu i jedan horor triler

U redovnom kino programu daruvarskog kuna ovog vikenda prikazuju se dva zanimljiva filma "Dvorac straha" i "Paučina"U redovnom kino programu daruvarskog kuna ovog vikenda možete pogledati dva zanimljiva filma: komičnu avanturu "Dvorac straha" i horor triler "Paučina".

"Dvorac straha" misteriozna je obiteljska avantura temeljenoj na klasičnoj Disneyevoj atrakciji iz tematskih parkova. 

Dvorac straha/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Dvorac straha/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Liječnica i njezin 9-godišnji sin, koji žele započeti novi život, useljavaju se u neobično pristupačnu vilu u New Orleansu. Ubrzo otkrivaju da je to mjesto puno više nego što su očekivali. Očajnički tražeći pomoć oni angažiraju šaroliku ekipu takozvanih duhovnih stručnjaka kako bi im pomogli osloboditi dom od nadnaravnih skvotera.

Fantastičnu zvjezdanu ekipu predvode Rosario Dawson, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis i Jared Leto, a možete je pogledati u četvrtak 27. srpnja u 20 sati, zatim u subotu 29. srpnja u 18.30 sati i u nedjelju 30. srpnja u 18.30 sati.

Osim njega, u daruvarskom kinu ovog tjedna prikazuje se i horor triler "Paučina" u režiji Samuela Bodina.

Paučina/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Paučina/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Osmogodišnjeg Petera muči tajanstveno, stalno kucanje unutar zida njegove spavaće sobe – kuckanje za koje njegovi roditelji inzistiraju da je samo u njegovoj mašti. Kako se Peterov strah pojačava, on vjeruje da bi njegovi roditelji mogli skrivati strašnu, opasnu tajnu i dovodi u pitanje njihovo povjerenje. A za dijete, što može biti strašnije od toga?

Uloge tumače Izzy Caplan, Antony Starr, Cleopatra Coleman, Woody Norman, Anton Kottas, Aleksandra Dragova, Jay Rincon, Luke Busey, a film možete pogledati u petak 28. srpnja od 20 sati, subotu 29. srpnja od 21 sat i u nedjelju također od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!