Fotografija: U daruvarskom kinu ovog tjedna prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kinu ovog tjedna prikazuju se dva filma/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino stižu Marvelovi junaci prikazani kao nikada do sada

Osim akcijske komične avanture "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija", možete pogledati i romantičnu komediju "Što ljubav ima s tim?"Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o romantičnoj komediji "Što ljubav ima s tim?", i akcijskoj komičnoj avanturi "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija".

"Što ljubav ima s tim?"

Kako u današnjem svijetu pronaći trajnu ljubav? Duhovito i emocijama nabijeno ljubavno pismo svijetu u kojem živimo dolazi od producenata hitova Dnevnik Bridget Jones i Zapravo ljubav. Za Zoe, redateljicu dokumentaraca i ovisnicu o aplikacijama za upoznavanje, svajpanje udesno samo je donijelo beskonačan niz krivih odabira, na užas njezine ekscentrične majke Cath (Emma Thompson).

Za Zoeina susjeda i prijatelja iz djetinjstva Kaza, odgovor na putanje kako pronaći pravu ljubav je krajnje jednostavan: treba slijediti primjer svojih roditelja i odlučiti se za dogovoreni (ili “potpomognuti”) brak s bistrom i lijepom nevjestom iz Pakistana. Dok Zoe snima njegovo putovanje od Londona do Lahorea kako bi se oženio za djevojku koju su odabrali njegovi roditelji, počinje se pitati ima li što naučiti iz duboko drugačijeg pristupa pronalaženju ljubavi.

Ovaj film na rasporedu je u četvrtak od 19 sati te u subotu i nedjelju od 20.30 sati.

"Ant-Man i Wasp: Kvantumanija"

Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp.

Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te njegovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili moguće.

Ovaj film možete pogledati u petak od 19 sati te u subotu i nedjelju od 18 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!