Fotografija: U daruvarskom kino ovog tjedna možete pogledati tri filma/ Foto: POU Daruvar
U daruvarskom kino ovog tjedna možete pogledati tri filma/ Foto: POU Daruvar

Evo koja tri filma ovog tjedna možete pogledati u daruvarskom kinu

Riječ je o animiranoj akcijskoj komediji sinkroniziranoj na hrvatski "Neustrašiva njuška", komičnoj drami "Čarobni Mike: Posljednji ples" i horor trileru "Netko kuca na vrata kolibe"



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se čak tri filma. Riječ je o animiranoj akcijskoj komediji sinkroniziranoj na hrvatski "Neustrašiva njuška", komičnoj drami "Čarobni Mike: Posljednji ples" i horor trileru "Netko kuca na vrata kolibe".

"Neustrašiva njuška"

Naoko neugledni pas Hank sanja velike snove. Toliko velike da želi postati pravi pravcati samuraj. E sad, nije to baš tako jednostavno kao u snovima. Najgore od svega nije ni nepoznata zemlja, ni daleki put, ni neobična hrana koja uopće ne liči na pseću, već njegov strah kako izaći na kraj s jedinim stanovnicima te zemlje – mačkama.

Hank, neodoljiv i lijepo odgojen pas ima za protivnika vrlo zločestog mačora, Ika Chu-a opakog vođu nepobjedive vojske samuraja. Ika nagovara pomalo naivnog Hanka da postane samuraj i glavni zaštitnik grad Kakamucho. Hank prihvaća ponudu ne sluteći prave namjere podloga Ika Chua. Srećom, u Kakamucho upoznaje Jimba, nekada velikog i karizmatičnog samuraja koji, mada ispočetka nevoljko, uzima Hanka pod svoje i uči ga “tajnama zanata”.

Sklopivši prvo istinsko prijateljstvo između mačke i psa, njih dvojica kreću na ludo i nezaboravno putovanje kako bi spasili grad Kakamucho od zlog Ika Chua. Na koncu Hank ispunjava svoje snove i spoznaje što uistinu znači biti samuraj.

Ovaj film pogledajte u četvrtak i nedjelju od 18 te u petak i subotu od 17 sati.

"Čarobni Mike: Posljednji ples"

Kao uvod u  Valentinovo stiže treći nastavak hit franšize s Channing Tatumom i Salmom Hayek Pinault u glavnim ulogama.

“Magic” Mike nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Mike je prisiljen raditi kao barmen u Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Mike bježi u London s poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može odbiti…uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Mike otkrije njen plan mora se zapitati, mogu li on i novi zgodni plesači koje će morati dovesti u formu izvesti nemoguće?

Novi nastavak komične drame možete pogledati u četvrtak od 20 te u petak i subotu od 19 sati.

"Netko kuca na vrata kolibe"

Andrew, Eric i njihova posvojena kćer Wen odlaze na odmor u kolibu u šumi. Idilični obiteljski odmor ne traje dugo jer njihovoj kćeri prilazi nepoznati čovjek i govori joj kako se mora sprijateljiti s njom i njenim očevima te mu se slama srce zbog onoga što mora učiniti.

Nakon što on i još troje ljudi provale Andrewu, Ericu i Wen u kolibu, drže ih kao taoce te im govore kako moraju obaviti važan posao, možda i najvažniji u povijesti svijeta. Obitelj mora napraviti izbor, a ako to ne učine, bit će izazvana apokalipsa.

Ovaj horor na rasporedu je u petak i subotu od 21 te u nedjelju od 20 sati. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku