Fotografija: U petom filmu franšize se pridružila i velika nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović kao Oneofus/Foto: POU Daruvar
Galerija
U petom filmu franšize se pridružila i velika nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović kao Oneofus/Foto: POU Daruvar

U daruvarskom kinu pogledajte film Asterix i Obelix: "Avanturi se pridružio i Zlatan Ibrahimović"

Film "Asterix i Obelix: Srednje kraljevstvo" igra u četvrtak, 2. 2. u 18 sati, u subotu, 4. 2. u 18 sati i u nedjelju, 5. 2. u 18 sati



DARUVAR -  Na kino programu daruvarskog kina ovog tjedna su filmovi "Asterix i Obelix: Srednje kraljevstvo" i“ i "Duhovi otoka".

Film "Asterix i Obelix: Srednje kraljevstvo" igra u četvrtak, 2. 2. u 18 sati, u subotu, 4. 2. u 18 sati i u nedjelju, 5. 2. u 18 sati.

Avantura na putu za Kinu

Svi ljubitelji urnebesno zabavnih Gala, Asterixa i Obelixa, napokon dolaze na svoje u petom filmu franšize. Godina je 50. pr. Kr., i kineska je carica zatvorena nakon državnog udara koji je potaknuo princ izdajica.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Uz pomoć feničkog trgovca i njezinog vjernog tjelohranitelja, caričina jedina kći princeza Sass-Yi bježi u Galiju kako bi zatražila pomoć dvojice hrabrih ratnika Asterixa i Obelixa, koji su zahvaljujući svom čarobnom napitku obdareni nadljudskom snagom. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvaćaju pomoći i tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, također idu prema Srednjem kraljevstvu…

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

U petom filmu franšize se pridružila i velika nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović kao Oneofus.

Film "Duhovi otoka" (The Banshees of Inisherin) drama je, odnosno komedija koja igra u petak, 3. 2. u  19 sati, u subotu, 4. 2. u  20:15 sati i u nedjelju, 5. 2. u 20:15 sati.

Odbija prihvatiti ne kao odgovor

Crna komedija scenarista i redatelja filma „Tri plakata izvan grada” i "Kriminalci na godišnjem" u kojoj su zvijezde Colin Farrell i Brendan Gleeson.

Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar
Foto: POU Daruvar

Smješten na udaljenom otoku u blizini zapadne obale Irske, film prati dugogodišnje prijatelje Pádraica (Colin Farrell) i Colma (Brendan Gleeson), koji se nađu u slijepoj ulici kada Colm neočekivano prekine njihovo prijateljstvo. Zaprepašteni Pádraic, uz pomoć svoje sestre Siobhán (Kerry Condon) i problematičnog mladog otočanina Dominica (Barry Keoghan) pokušava popraviti odnos i odbija prihvatiti ne kao odgovor. No Pádraicovi napori samo jačaju odlučnost njegovog bivšeg prijatelja i kada Colm postavi očajnički ultimatum, događaji brzo eskaliraju sa šokantnim posljedicama.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!