Fotografija: Igraonica je namijenjena mališanima od 4 do 6 godina starosti/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Galerija
Igraonica je namijenjena mališanima od 4 do 6 godina starosti/Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

U daruvarskoj knjižnici krenuo novi ciklus igraonica za djecu: "Pripremamo i nagradnu tombolu"

"Budući da Knjižnica ove godine slavi 75. rođendan, u studenom će u našoj knjižnici biti održana tombola. Svaki broj bit će dobitni", kaže Romana i dodaje kako će sve pojedinosti biti otkrivene na vrijeme



DARUVAR - U Dječjem tjednu koji je iza nas Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar otvorila je novu sezonu Igraonica četvrtkom.

Riječ je o dječjim igraonicama za mališane od 4 do 6 godina starosti, a za sudjelovanje – potrebno se najaviti na vrijeme.

Romana Horvat, ravnateljica daruvarske knjižnice podsjeća kako su s novim ciklusom radionica krenuli baš na Međunarodni dan učitelja i odgajatelja.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

-Voditeljica igraonice je već tradicionalno Danijela Marić, knjižničarka na Dječjem odjelu. Veselimo se novom početku i novoj generaciji jer igraonica u ljetu nije radila. Važno se prijaviti s obzirom da je naša igraonica vrlo mala i možemo maksimalno primiti 12ero djece. S njima se uvijek radi nešto edukativno, priča ili kreativni rad. Igramo se, čitamo, crtamo, učimo, družimo se i upoznajemo nove prijatelje. Izradili smo i šarene narukvice prijateljstva, kaže Horvat i podsjeća da se na svaku igraonicu djeca moraju ponovno prijavljivati.

Nagradna tombola

Događanja neće nedostajati niti u danima koji dolaze.

Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar
Foto: Pučka knjižnica i čitaonica Daruvar

-Sljedeće nedjelje kreće obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige koji se obilježava na nivou cijele Hrvatske i to već 20-ak godina. Svake godine pripremamo bogat program, a tako će biti i ove godine. Izdvojila bih gostovanje Hrvoja Jurića koji će nam doći ispričati svoju priču vezanu uz svoje putovanje u Norvešku sa svoja dva psa. Budući da Knjižnica ove godine slavi 75. rođendan, 11. studenog bit će u našoj knjižnici tombola. Svaki broj koji se izvuče bit će dobitni, kaže Romana i dodaje kako će sve pojedinosti biti otkrivene na vrijeme.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!