Fotografija: Čuvari formule/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Galerija
Čuvari formule/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Ovog tjedna u daruvarskom kinu možete pogledati tri filmske poslastice

Riječ je o animiranoj obiteljskoj komičnoj avanturi "Patke selice", povijesnoj drami/ trileru "Čuvari formule" i horor/ trileru "Crni petak"



Na repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna možete pogledati tri sjajna filma za sve uzraste.

Riječ je o animiranoj obiteljskoj komičnoj avanturi "Patke selice", povijesnoj drami/ trileru "Čuvari formule" i horor/ trileru "Crni petak".

Nakon dobro poznatih blockbustera Malci (Minions, 2015.), Kako je Gru ukrao Mjesec (Despicable Me, 2010.), Pjevajte s nama (Sing, 2016.) i Tajni život ljubimaca (The Secret Life of Pets, 2016.), Illumination Entertainment najavljuje novi animirani film Patke selice.

Patke selice/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Patke selice/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

- Upoznajte pačju obitelj Mallard koja živi mirnim životom u jednom ribnjaku u Novoj Engleskoj! Dok je tata Mack zadovoljan takvim načinom života, mama Pam otvorena je za avanture i želi svojoj djeci – sinu tinejdžeru Daxu i kćerkici Gwen – pokazati svijet. Njezina težnja posebno dolazi do izražaja nakon što obitelj pataka selica sleti na njihovo jezerce i podijeli s njima uzbudljive priče. Nakon toga Pam napokon nagovori Macka da krenu na obiteljsko putovanje, preko New Yorka, do tropske Jamajke. Dakako, njihovi dobro zamišljeni planovi brzo se izjalove te oni stječu nova iskustva, šire svoje vidike, upoznaju nove prijatelje i pritom uče jedno o drugome (i sebi samima) više nego što su uopće mogli zamisliti - najavljuju iz Pučkog otvorenog učilišta.

Animirana obiteljska komična avantura "Patke selice" sinkronizirana je na hrvatski jezik, a možete je pogledati u četvrtak 14. prosinca od 18 sati, u petak 15. prosinca od 17 sati i u subotu od 17 sati. 

_____________________________________

Nakon uspješnog hita "Toma", Dragan Bjelogrlić režirao je uzbudljivi povijesni triler "Čuvari formule" zasnovan na istinitoj priči snimljen u srpsko- slovensko- crnogorsko- sjeverno makedonskoj koprodukciji. Premijerno je prikazan u Locarnu, gdje je osvojio čak dva priznanja, nagradu Variety Piazza Grande i Zeleni leopard.

- U jeku hladnoratovske krize skupina mladih jugoslavenskih znanstvenika izložena je smrtonosnoj dozi zračenja te u pratnji tajne policije odlaze na liječenje u parišku kliniku. Tamo ih liječi profesor Mathé, žestoki protivnik nuklearnog oružja koji, kao slamku spasa, predloži nikada izvedenu operaciju zamjene koštane srži. Je li Mathé uočio priliku za eksperimentiranje na živim ljudima ili im zaista želi pomoći? I što su točno znanstvenici radili kada su ozračeni? - piše u najavi Pučkog otvorenog učilišta.

Čuvari formule/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Čuvari formule/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

U povijesnoj drami/ trileru "Čuvari formule"uloge tumače Alexis Manenti, Radivoje Bukvić, Lionel Abelanski, Jeremie Laheurte, Olivier Barthelemy, Predrag ‘Miki’ Manojlović, Dragan Bjelogrlić, Cédric Appietto, a u daruvarskom kinu je možete pogledati u petak 15. prosinca od 18.45 sati, zatim u subotu od 18.45 i u nedjelju od 20.30 sati. 

_______________________________________

Nakon što neredi na Crni petak završe tragično, misteriozni ubojica inspiriran blagdanom Dan zahvalnosti terorizira Plymouth, Massachusetts – mjesto koje je osnivač tog blagdana. Otimajući stanovnike jednog po jednog, ono što počinje kao nasumična ubojstva iz osvete uskoro se otkriva kao dio većeg, zlokobnog blagdanskog plana.

Crni petak/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar
Crni petak/Foto: Pučko otvoreno učilište Daruvar

Hoće li grad otkriti ubojicu i preživjeti blagdane… ili će postati gosti za njegovim uvrnutim blagdanskim stolom?

Horor/triler "Crni petak" na rasporedu je u četvrtak, 14. prosinca od 20 sati, zatim u petak od 21 sat i u sobotu od 21 sat.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!