Fotografija: Novi nastavak kultnog filma stiže u daruvarsko kino/ Foto: POU Daruvar
Galerija
Novi nastavak kultnog filma stiže u daruvarsko kino/ Foto: POU Daruvar

Ovaj tjedan u daruvarsko kino stiže epski završetak Jurske ere - "Jurski svijet: Carstvo"

Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam NeillOvog ljeta doživite epski završetak Jurske ere kada se dvije generacije prvi put udružuju. Chrisu Prattu i Bryceu Dallasu Howardu pridružuju se dobitnica Oscara Laura Dern, Jeff Goldblum i Sam Neill u Jurskom svijetu: Carstvo, smjeloj, pravodobnoj i novoj avanturi koja oduzima dah.

Film je bogat novim vizualnim efektima/Foto: POU Daruvar
Film je bogat novim vizualnim efektima/Foto: POU Daruvar

Od arhitekta i redatelja Jurskog svijeta Colina Trevorrowa, Carstvo se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive – i love – zajedno s ljudima diljem svijeta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.

"Jurski svijet: Carstvo", od Universal Picturesa i Amblin Entertainmenta, pokreće franšizu vrijednu više od pet milijardi dolara na smion, neistražen teritorij, s nikad viđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim novim vizualnim efektima.

Proširena glumačka postava

U filmu se pojavljuju novi članovi glumačke ekipe DeWanda Wise (Shes Gotta Have It), Mamoudou Athie, nominirani za nagradu Emmy (Arhiv 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari) i Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2). Povratna glumačka postava filma uključuje BD Wonga kao dr. Henryja Wua, Justice Smitha kao Franklina Webba, Daniellu Pinedu kao dr. Ziu Rodriguez i Omar Syja kao Barryja Sembenea.

Glumačka postava je proširena/Foto: POU Daruvar
Glumačka postava je proširena/Foto: POU Daruvar

"Jurski svijet: Carstvo" režirao je Colin Trevorrow, koji je Jurski svijet  iz 2015. doveo do rekordnih 1,7 milijardi dolara na kino blagajnama. Scenarij potpisuju Emily Carmichael (Battle at Big Rock) i Colin Trevorrow iz priče Dereka Connollyja (Jurassic World) & Trevorrowa, temeljene na likovima koje je stvorio Michael Crichton. Jurski svijet: Carstvo produciraju priznati producenti franšize Frank Marshall p.g.a. i Patrick Crowley p.g.a. a izvršni producenti su legendarni, Oscarom nagrađeni kreator franšize Steven Spielberg, Alexandra Derbyshire i Colin Trevorrow.

Jurski svijet iz 2015. zaradio je rekordnih 1,7 milijardi dolara na kino blagajnama/Foto: POU Daruvar
Jurski svijet iz 2015. zaradio je rekordnih 1,7 milijardi dolara na kino blagajnama/Foto: POU Daruvar

Novi nastavak kultnog filma pogledajte svaki dan od četvrta do nedjelje, s početkom u 20 sati.