Fotografija: Tom Cruise ponovno se vraća u ulozi Petea "Mavericka" Mitchella/ Foto: POU Daruvar
Tom Cruise ponovno se vraća u ulozi Petea "Mavericka" Mitchella/ Foto: POU Daruvar

U daruvarsko kino ovog tjedna stiže novi Top Gun. Tom Cruise i ekipa ponovno je na okupu

Tom Cruise ponavlja ulogu Petea “Mavericka” Mitchella, Val Kilmer vraća se kao Tom “Iceman” Kazansky, dok će Miles Teller glumiti Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog partnera Nicka “Goosea” BradshawaNa repertoaru daruvarskog kina ovog tjedna nalaze se dva filma. Riječ je o romantičnoj komediji "Bez signala" i akcijskog avanturi "Top Gun: Maverick".

"Bez signala"

Mislite li da je bijeg od interneta i društvenih mreža romantičan način da popravite svoj brak i seksualni život? Razmislite ponovno.

Upoznajte Dana i Jeanine Dewerson. Jedina iskra u njihovoj spavaćoj sobi dolazi iz utičnice za struju. Najbolji prijatelj njihove kćeri je njezin iPad. Dan to više ne može podnijeti te isplanira miran, opuštajući vikend u udaljenom planinskom gradu. Bez djece, bez telefona, bez društvenih mreža, samo čisti, svježi zrak i puno romantike. Ali ono što počinje kao savršeni vikend brzo postaje katastrofa. Bez GPS-a koji bi im pokazao put ili društvenih mreža koje bi spriječile njihovu dosadu, Dan i Jeanine su prisiljeni ponovno se povezati jedno s drugim. Može li “digitalni detoks” doista spasiti njihov brak i razum?

Ovaj film možete pogledati u četvrtak, petak i nedjelju od 19 sati.

"Top Gun: Maverick"

Više od 30 godina nakon mega uspjeha filma Top Gun, Tom Cruise ponavlja ulogu Petea “Mavericka” Mitchella, Val Kilmer vraća se kao Tom “Iceman” Kazansky, dok će Miles Teller glumiti Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog partnera Nicka “Goosea” Bradshawa.

Nakon više od trideset godina služenja kao jedan od najboljih pilota mornarice, Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) je tamo gdje pripada, izbjegava napredovanje u čin koji bi ga “prizemljio”. Kad se nađe kako obučava odred mladih pilota Top Gun-a za specijaliziranu misiju, kakvu još niti jedan pilot nije vidio, Maverick susreće Bradleyja Bradshawa (Miles Teller), sina svog pokojnog prijatelja, Nicka Bradshawa, zvanog “Goose”. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i s duhovima svoje prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s vlastitim najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.

Novi nastavak kultnog filma pogledajte svaki dan od četvrtka do nedjelje od 20.45 sati.