Fotografija: Karte za odličnu komediju brzo se prodaju pa požurite po svoju i ne propustite Predstavu Savršeni Partner/Foto: Ivo Ravlic/Cropix
Galerija
Karte za odličnu komediju brzo se prodaju pa požurite po svoju i ne propustite Predstavu Savršeni Partner/Foto: Ivo Ravlic/Cropix

Kazališna poslastica Mire Gavrana "Savršeni partner" stiže u Daruvar

Interes za predstavu očekivano je velik, stoga požurite i kupite svoje ulaznice u Pučkom otvorenom učilištu Daruvar svakog radnog dana od 7-15 sati ili na www.pou-daruvar.hr online



DARUVAR - Nova kazališna poslastica, komedija Mire Gavrana "Savršeni partner" stiže u Daruvar. Stari znanci i prijatelji iz Teatra Gavran gostuju u daruvarskoj kinodvorani u srijedu 10. studenog s početkom u 20 sati.

Ideja predstave je slična njihovoj nedavnoj uspješnici "Lutka", ali su sada uloge zamijenjene: android je ovoga puta muškarac.

Mlada poslovna žena Tina nezadovoljna svojim dugogodišnjim partnerom javlja se na natječaj znanstvenice Barbare koja je konstruirala savršenog muškarca androida o kakvom sanja svaka žena.

Neočekivani obrati

Sjajna glumačka ekipa: Ana Vilenica, Sven Jakir i Kristina Krepela u vrhunskoj režiji Slađane Kilibarda otkrit će Vam kako izgleda odnos suvremene žene i “savršenog muškarca”! No, naoko jednaka priča omogućuje piscu i režiji čitav niz efektnih i neočekivanih obrata koji će publiku držati u napetosti do samoga kraja.

Predstava Savršeni partner stiže u Daruvar/Foto:: Ivo Ravlic/Cropix
Predstava Savršeni partner stiže u Daruvar/Foto:: Ivo Ravlic/Cropix

Interes za predstavu očekivano je velik, stoga požurite i kupite svoje ulaznice u Pučkom otvorenom učilištu Daruvar svakog radnog dana od 7-15 sati ili na www.pou-daruvar.hr online.

EU Covid potvrda je obavezna.