Fotografija: Ljetno kino pod zvijezdama 2018. godine/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Galerija
Ljetno kino pod zvijezdama 2018. godine/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Na daruvarskoj ljetnoj pozornici večeras besplatno pogledajte film "Pčelica Maja"

Sve detalje o filmovima možete pogledati i na www.visitdaruvar.hr i www.pou-daruvar.hr. Ulaz je besplatan, a projekcije će se održati sukladno svim epidemiološkim mjerama - kaže Ivana Plažanin VukovićI ove srijede nastavlja se „Ljetno kino pod zvijezdama“ u organizaciji Turističke zajednice Daruvar-Papuk, Pučkog otvorenog učilišta Daruvar i Udruge mladih NADA.

Tako u 21 sat možete na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar pogledati dječji pustolovni film „Pčelica Maja“ sinkroniziran na hrvatski jezik.

Radnja filma

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila. A jedno od pravila košnice je da ne smije vjerovati i družiti se sa stršljenima koji žive izvan livade.

Dječji pustolovni film „Pčelica Maja“/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Dječji pustolovni film „Pčelica Maja“/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Kada netko ukrade matičnu mliječ iz košnice i svi odmah okrive stršljene, Maja, zajedno sa svojim najboljim prijateljem Pavom, odluči dokazati suprotno, pronaći pravog krivca, pomiriti pčele i stršljene te tako okončati dugotrajno neprijateljstvo između njih.

Besplatan ulaz

Trailer ovog filma možete pogledati na linku: https://www.imdb.com/title/tt3336368/?ref_=nv_sr_srsg_1.

Ljetno kino pod zvijezdama/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Ljetno kino pod zvijezdama/Foto: TZ Daruvar-Papuk

- Sve detalje o filmovima možete pogledati i na www.visitdaruvar.hr i www.pou-daruvar.hr. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a kino projekcije će se održati sukladno svim epidemiološkim mjerama - kaže Ivana Plažanin Vuković, direktorica TZ Daruvar-Papuk.