Fotografija: Ljetno kino 2019. godine/Foto: TZ Daruvar-Papuk
Galerija
Ljetno kino 2019. godine/Foto: TZ Daruvar-Papuk

Uz komediju "Glavni kuhar" večeras u Daruvaru saznajte kako probuditi strast za kuhinjom

"Sve detalje o filmovima možete pogledati i na službenim stranicama Turističke zajednice i Pučkog otvorenog učilišta. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje", kaže Ivana Plažanin Vuković iz TZ.
I ove srijede na ljetnoj pozornici Društveno-kulturnog centra Daruvar u 21 sat možete pogledati projekciju filma „Glavni kuhar“ u sklopu „Ljetnog kina pod zvijezdama“ kojeg Turistička zajednica Daruvar-Papuk organizira u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Daruvar i Udrugom mladih NADA.

Naime, radnja ove komedije polazi od glavnog kuhara u uglednom restoranu u Los Angelesu, Carla Caspera, koji jednog dana iznenada odluči dati otkaz jer u svojoj kuharskoj kreativnosti ne želi popustiti nametljivom vlasniku restorana i trenutno se nađe u situaciji - što dalje?

Povratak korijenima

Odlazi u Miami, gdje s bivšom suprugom, prijateljem i sinom otvori pokretnu kuhinju. Na cesti se Carl polako vraća svojim korijenima te se u njemu ponovno probudi strast za kuhinjom i dobije opet volju za životom. 

<p>Ljetno kino pod zvijezdama/Foto: TZ Daruvar-Papuk</p>

Ljetno kino pod zvijezdama/Foto: TZ Daruvar-Papuk

- Sve detalje o filmovima možete pogledati i na www.visitdaruvar.hr i www.pou-daruvar.hr. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a kino projekcije će se održati sukladno svim epidemiološkim mjerama - kaže Ivana Plažanin Vuković, direktorica TZ Daruvar-Papuk.