Fotografija: Prava rock fešta čeka vas na daruvarskom hipodromu/Foto: MojPortal
Galerija
Prava rock fešta čeka vas na daruvarskom hipodromu/Foto: MojPortal

Moto klub Daruvar slavi 20. rođendan: "Dođite na hipodrom, čeka vas vrhunska rock fešta"

Nastupaju Rock ko Fol, The Cat Paws i Problem Child, a svojom svirkom okupljene će počastiti i Hermann Plum, osebujni njemački roker koji sada živi u BadljeviniDARUVAR – Moto klub Daruvar u subotu 17. lipnja slavi svoj 20. rođendan. Za okruglih 20 godina daruju svim svojim sugrađanima, kako kažu, moto susret za pamćenje. Sve će se odvijati na Daruvarskom hipodromu.

Foto: Moto klub Daruvar
Foto: Moto klub Daruvar

Nastupaju: Rock ko Fol - Rock band, The Cat Paws - Rockabilly band i Problem Child - AC/DC tribute band.

Bonovi za donacije

- Hranu i piće ne naplaćujemo nego mijenjamo za bonove. Vi sami određujete donaciju i toliko bonova dobivate u protuvrijednosti. Donacijom pomažete u radu Moto kluba Daruvar. A mi kao klub osigurat ćemo zajednici što više dobrotvornih i humanitarnih akcija, kao i dosad. Tu je i uređenje društvenih prostorija koje bi trebale ostati na korištenje i slijedećim generacijama koje dolaze, poručuju iz Moto kluba Daruvar.

Foto: Moto klub Daruvar
Foto: Moto klub Daruvar

Sponzori ovoga događanja su Grad Daruvar, Općina Sirač, Općina Dežanovac, Općina Končanica, Bilavčić d.o.o., Quad Expert d.o.o. i Daruvarske toplice.

Foto: Moto klub Daruvar
Foto: Moto klub Daruvar

Dodajmo, na ovom sjajnom događanju nastupit će i Hermann Plum, umjetnik koji je svoj dom u Njemačkoj odlučio zamijeniti onim u Badljevini. Osim što je umjetnik koji obožava slikati i crtati stripove, Hermann je i glazbenik. Naime, svira bubnjeve, gitaru, usnu harmoniku... Daruvarskoj se publici predstavio više puta. Između ostaloga i na Večeri vina i poezije.

Nastup Hermanna Pluma

Kako nam je tada rekao, kraćim koncertom u Daruvaru htio se povezati s ostalim glazbenicima u našem kraju koji imaju slične afinitete.

Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Mir u svijetu poruka je koju uvijek širi/Foto: Privatni album
Mir u svijetu poruka je koju uvijek širi/Foto: Privatni album
Bubnjevi su Hermannova velika strast/Foto: Privatni album
Bubnjevi su Hermannova velika strast/Foto: Privatni album

-Jednom prigodom sam svirao na trgu u Daruvaru. Tek sam uštimavao svoju gitaru, a ljudi su već počeli prilaziti i stavljati novac u kofer. Prolaznici su me nudili kavom, pivom, i naravno, šljivovicom. Isto tako sam jedne večeri 2020. godine bio na bazenima u Lipiku kada su svirala dva glazbenika. Upoznali smo se, jako brzo sprijateljili pa sam i s njima odsvirao nekoliko pjesama, rekao nam je Hermann koji se veseli svirci na daruvarskom hipodromu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!