Fotografija: Foto: Davor Pongracic/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Davor Pongracic/CROPIX (Ilustracija)

DETALJI NESREĆE U KONČANICI Dva auta pretjecala kamion i treći auto pa se sudarili retrovizorima

Bio je dovoljan tek dodir retrovizorima između dva automobila da dođe do krša i loma na cesti prema Velikim ZdencimaU parkačkoj bolnici zbrinut je 20-godišnji vozač koji je u ponedjeljak rano ujutro, oko šest sati i trideset minuta, sudjelovao u prometnoj nesreći u Končanici, na nenaseljenom dijelu kod ribnjaka, o čemu smo pisali OVDJE.

Kako je pokazao policijski očevid, do nesreće je došlo tijekom pretjecanja. 27-godišnja vozačica upravljala je osobnim vozilom daruvarskih registarskih oznaka, a 20-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom također daruvarskih registarskih oznaka, oboje iz Končanice u pravcu Velikih Zdenaca.

Sudar retrovizorima

- U jednom trenutku su oba vozača s vozilima krenuli u pretjecanje vozila ispred sebe (kamiona i osobnog automobila). Nakon pretjecanja vozila 27-godišnja vozačica krenula se s vozilom vraćati u svoju prometnu traku, no dolaskom do pola prometne trake nije se vratila do kraja, nego je imala namjeru i dalje nastaviti pretjecati još jedno vozilo ispred sebe. U tom trenutku s njene desne strane 20-godišnji vozač koji je nastavio pretjecati njezino vozilo je svojim retrovizorom udario u njezin retrovizor, nakon čega je nastavio voziti po bankini, te je lijevim prednjim kotačem udario u betonski dio mosta, nakon čega je sletio u putni jarak - kažu u bjelovarsko-bilogorskoj policiji.

20-godišnji vozač je u prometnoj nesreći zadobio ozljede zbog kojih mu je liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Pakrac i bolnici hrvatskih veterana.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!