Fotografija: Sirotoj Bjelovarčanki mladić je strgnuo ogrlicu s vrata usred bijeloga dana/Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)
Sirotoj Bjelovarčanki mladić je strgnuo ogrlicu s vrata usred bijeloga dana/Foto: Duje Klaric/CROPIX (Ilustracija)

Usred bijeloga dana s vrata 92 godišnje starice strgnuo ogrlicu s privjeskom. Ubrzo je pronađen

Brzom reakcijom policijskih službenika počinitelj je uhvaćen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. 20-godišnji mladić nije s područja BBŽ-a, kažu u policijiBJELOVAR - Nevjerojatna krađa dogodila se u Bjelovaru starici od 92 godine i to usred bijeloga dana.

Naime, kako piše u policijskom izvješću PU bjelovarsko - bilogorske, u utorak, 07. lipnja, prijepodne, u Bjelovaru, u Ulici Petra Biškupa Vene u obiteljsku kuću 92-godišnjakinje je došla njoj nepoznata mlađa muška osoba koja joj je s vrata otrgnula ogrlicu te pobjegla.

Otišao s privjeskom

Ogrlica joj je ostala na ramenu, ali je nepoznati počinitelj ukrao privjesak koji se nalazio na ogrlici.

Postupajući po dojavi, policijski službenici su u široj okolici mjesta događaja uočili osobu koja je opisom sličila nepoznatom počinitelju.

-Brzom i profesionalnom reakcijom policijskih službenika počinitelj je uhvaćen, nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je počinitelj 20-godišnji hrvatski državljanin koji nije s područja naše županije, poručju iz policije.