Fotografija: U Doljanima je poljoprivrednik ostao bez janjeta/Foto: Jure Miskovic/CROPIX (ilustracija)
U Doljanima je poljoprivrednik ostao bez janjeta/Foto: Jure Miskovic/CROPIX (ilustracija)

Lopovi ne miruju: "U Međurači nestao novčanik iz ormara, u Doljanima ukradeno janje"

U noći s 31.05./01.06., netko je u Doljanima, iz tora za ovce ukrao jedno janje. Prema izjavi vlasnika nastala šteta cijeni se na 1000 kuna, tvrde u policiji.Policijska uprava bjelovarsko - bilogorska izvijestila je o krađama koje su se dogodile u proteklim danima. 

Naime, kako stoji u priopćenju, u razdoblju od 28. svibnja poslijepodne do 29. svibnja također, poslijepodne, nepoznati počinitelj je kroz otvoreni prozor ušao u obiteljsku kuću u Međurači gdje je iz ormara ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac 61-godišnje vlasnice.

Istočio gorivo iz bagera

-Nadalje, nepoznati počinitelj je u noći s utorka na srijedu, 31.05./01.06., u Ždralovima, na gradilištu Sortirnice na području odlagališta otpada „Doline“, iz otključanog rezervoara pogonskog motora radnog stroja buldožera istočio i odnio oko 115 litara pogonskog goriva, kojom prilikom je poduzeću iz Bjelovara u čijem vlasništvu je radni stroj  pričinjena šteta u iznosu od oko 1400 kuna, poručuju iz policije.

-U noći s utorka na srijedu, 31.05./01.06., netko je u Doljanima, iz tora za ovce ukrao jedno janje. Prema izjavi vlasnika nastala šteta cijeni se na 1000 kuna, tvrde u policiji.