Fotografija: Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)
Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)

HRABRA EKIPA Trojica muškaraca cipelarila četvrtog u kafiću na bjelovarskom korzu

23-godišnjak je najprije dobio časom i bocom u glavu, a kada je pao na pod sva ostala trojica udarala su ga rukama i nogama po tijelu, kažu iz policijeTrojica muškaraca brutalno su napala četvrtog muškarca u jednom kafiću na bjelovarskom korzu. Kako su naveli iz policije, 23-godišnjak je najprije dobio časom i bocom u glavu, a kada je pao na pod sva ostala trojica udarala su ga rukama i nogama po tijelu.

- U petak 30. prosinca 2022. godine oko 1.30 sati u Bjelovaru, u Ulici Frana Supila, u ugostiteljskom objektu javni red i mir narušavali su 23-godišnjak, 24-godišnjak i 29-godišnjak tako što je 23-godišnjak odgurnuo te potom čašom i bocom udario u glavu drugog 23-godišnjaka, uslijed čega je on pao na pod. Zatim su ga sva trojica udarala rukama i nogama po tijelu, za vrijeme dok se nalazio na podu. U daljnjem narušavanju spriječili su ih zaštitari ugostiteljskog objekta, opisali su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Zaradili prijave

Dodaju i to da je u navedenom događaju 23-godišnjak zadobio tjelesne ozljede te je upoznat od policijskih službenika o načinu pokretanja kaznenog progona za kazneno djelo „Tjelesna ozljeda“ iz članka 117. stavka 1. Kaznenog zakona.

- Protiv 23-godišnjaka, 24-godišnjaka i 29-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!