Fotografija: Oba mladića su privedena/ Foto: Robert Fajt/CROPIX (ILUSTRACIJA)
Oba mladića su privedena/ Foto: Robert Fajt/CROPIX (ILUSTRACIJA)

Dvojica mladića vikala i naguravala se ispred zgrade policije pa završili u pritvoru

Zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njih slijedi optužni prijedlog, kažu iz policijeDvojica mladića svoje su nesuglasice sinoć odlučili riješiti na potpuno pogrešnoj lokaciji, odnosno ispred zgrade policije.

- U nedjelju 24. travnja oko 23.20 sati u Bjelovaru, u Ulici Vlahe Paljetka ispred zgrade Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, javni red i mir narušavali su 24-godišnjak i 25-godišnjak na način da su vikali i galamili jedan na drugoga te se međusobno naguravali, izvijestili su iz bjelovarske policije.

Stariji imao 0,88 promila

Dodaju i to da su mladići privedeni u prostorije policije, a alkotestiranjem je kod 25-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 0,88 g./kg., zbog čega je smješten u posebnu prostoriju do otriježnjena.

Kod 24-godišnjaka reakcija na alkohol je izostala, međutim i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije.

- Zbog počinjenog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, protiv njih slijedi optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru, zaključili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.