Fotografija: Očevid rade policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Luka Gerlanc/CROPIX (ilustracija)
Očevid rade policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Luka Gerlanc/CROPIX (ilustracija)

TRAGEDIJA U ŠUMI KOD ĐULOVCA Stablo palo na radnika iz Daruvara i na mjestu ga usmrtilo

Na teren je odmah izašla policija i ekipa Hitne medicinske pomoći, no nesretnom Daruvarčaninu više nije bilo spasaRadnik Šumarije smrtno je stradao danas poslijepodne u šumi na području Đulovca.

Kako smo neslužbeno doznali, riječ je o muškarcu iz Daruvara u dobi od 55 godina na kojeg je palo stablo. Na teren je odmah izašla policija i ekipa Hitne medicinske pomoći, no nesretnom radniku više nije bilo spasa.

Očevid u tijeku

- Možemo potvrditi da je osoba smrtno stradala na tom području. Očevid je u tijeku, a na teren je izašao i inspektor zaštite na radu - kratko nam je rekao Saša Đorđević, dodavši kako će više informacija imati nakon što očevid bude gotov.

Prema neslužbenim informacijama, tragedija se dogodila nakon što je jedan radnik srušio stablo koje je palo na 55-godišnjeg radnika koji je u tom trenutku otpremao drva. Tragično preminuli radnik Šumarije navodno je u trenutku nesreće na učima imao antifon, odnosno zaštitne slušalice protiv buke.

Što se točno dogodilo u šumi kod Đulovca, i hoće li netko odgovarati za smrt ovog vrijednog radnika Šumarije, bit će poznato nakon što policija i inspektor zaštite na radu obave svoj dio posla.