Fotografija: Nesretan je čovjek iz Trojstvenog Markovca poginuo u vlastitoj šumi/Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX (Ilustracija)
Nesretan je čovjek iz Trojstvenog Markovca poginuo u vlastitoj šumi/Foto: Bozidar Vukicevic/CROPIX (Ilustracija)

Motorkom rušio lipu koja je pala na njega i usmrtila ga u vlastitoj šumi

Redovito je radio taj posao izrade drva i dobro ga je poznavao, no, eto, dogodila se tragedija. Prošao je i rat, da bi na kraju život izgubio u svojoj šumi, kazala nam je jedna od poznanica stradalog.
Tragičan događaj u kojem je život izgubio mještanin Trojstvenog Markovca zbio se u petak nedaleko Malog Trojstva. Naime, kako javljaju iz PU bjelovarsko – bilogorske, u privatnoj šumi između Malog Trojstva i Dominkovice, 51-godišnjak je motornom pilom rušio stablo lipe koje se u padu na tlo uslijed sile i veličine krošnje zarotiralo, te je donji dio debla palo na njega. 51-godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Izvršena obdukcija

Temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru na tijelu smrtno stradalog obavljena je obdukcija te su poduzete i ostale potrebne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

Kako doznajemo, preminuli je čovjek živio u Trojstvenom Markovcu, a izrada drva u šumi nije mu bila nepoznanica.

Iskusan drvosječa

-Nažalost, redovito je radio taj posao i dobro ga je poznavao, imao je veliko iskustvo jer je izrađena drva i prodavao, no, eto, dogodila se tragedija. Prošao je i rat, da bi na kraju život izgubio u svojoj šumi – kazala nam je jedna od poznanica tragično preminulog čovjeka. Budući da se događaj zbio u dubokoj šumi Bilogore, do nesretnog muškarca, priča nam poznanica, jedva se probila hitna pomoć koja je mogla samo konstatirati smrt nesretnog čovjeka.