Fotografija: Foto: Čitatelj
Galerija
Foto: Čitatelj

STRAVIČNI PRIZORI IZ KONČANICE Pretjecao labudicu, uletio u "škare" i završio na krovu

Uslijed udarca i zanošenja labudica koja je je prevozila bager Vodoprivrede sletjela je u jarak i prevrnula se, a VW Bora je završila ispod njeSamo pukom srećom nitko nije stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto prije 11 sati u Končanici kod kućnog broja 471.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Kako doznajemo od načelnika Policijske postaje Daruvar Dalibora Čajse, nesreću je skrivio vozač osobnog vozila marke VW Bora, daruvarskih registracija, koji se kretao iz smjera Zdenaca prema Daruvaru.

Neoprezno pretjecanje

- Vozač osobnog automobila počeo je pretjecati labudicu koja je prevozila manji bager daruvarske Vodoprivrede, a da se prije toga nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. U tom trenutku iz suprotnog smjera naišlo je osobno vozilo marke Škoda novogradiških registarskih oznaka. Došlo je do udara prednjeg lijevog dijela Bore u prednji dio Škode - rekao nam je načelnik Dalibor Čajsa i dodao kako je u zanošenju VW Bora zahvatila labudicu koja je nakon toga sletjela s ceste i prevrnula se.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

Nakon toga je i VW Bora sletjela s ceste, okrenula se na krov i svojim prednjim dijelom završila ispod labudice.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

U nesreći nitko nije teže stradao, odnosno prema prvim informacijama, neki od sudionika zadobili su samo lake tjelesne ozljede u vidu ogrebotina.

Policajci iz Daruvara su na terenu i obavljaju očevid koji će zasigurno potrajati.

Foto: Čitatelj
Foto: Čitatelj

- Kako budemo što napravili što se tiče očevida, postupno ćemo puštati promet, a kad očevid završi opet ćemo otvoriti cestu za sva vozila. Jedino kada krene izvlačenje vozila iz kanala, opet ćemo morati zatvoriti cestu - kazao nam je načelnik Dalibor Čajsa koji je također došao na mjesto nesreće.