Fotografija: Golf je nakon slijetanja završio u jarku/Foto: Čitatelj
Golf je nakon slijetanja završio u jarku/Foto: Čitatelj

Sletio s ceste u Velikim Bastajima: "Dva puta sam kihnuo i nakon toga zahvatio bankinu"

25-godišnjak je u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede te je vozilom daruvarske Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu ViroviticaVozač od 25 godine teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 10 sati u Velikim Bastajima. 

Kako su izvijestili iz PU bjelovarsko-bilogorske, 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, slatinskih registarskih oznaka kroz Velike Bastaje u smjeru Daruvara.

Slomljena ključna kost

- Izlaskom iz zavoja nije se kretao sredinom obilježene prometne trake zbog čega je kotačima zahvatio bankinu i sletio u putni jarak gdje je vozilo udarilo u prilazni most - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj i dodaju kako je 25-godišnjak u nesreći zadobio teške tjelesne ozljede te je vozilom daruvarske Hitne medicinske pomoći  prevezen u Opću bolnicu Virovitica gdje mu je pružena liječnička pomoć.

Neslužbeno doznajemo da je 25-godišnjaku iz Slatine slomljena ključna kost, a nakon nesreće je okupljenim mještanima navodno rekao da je dva puta kihnuo i onda zahvatio bankinu.

- Protiv vozača slijedi prekršajni postupak zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!