Fotografija: Protiv vozača, 26-godišnjeg slovenskog državljanina, zbog počinjenja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava  državnom odvjetništvu/Foto: PU međimurska, Ante Cizmic/CROPIX
Protiv vozača, 26-godišnjeg slovenskog državljanina, zbog počinjenja kaznenog djela podnijet će se kaznena prijava  državnom odvjetništvu/Foto: PU međimurska, Ante Cizmic/CROPIX

Vozio u autu dijete koje nije bilo u sjedalici pa se zaletio u zid kuće: "Djevojčica se bori za život"

Vozilom hitne pomoći putnica iz automobila i dijete prevezene su u čakovečku bolnicu. Kako kažu u policiji 24-godišnjakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, a dijete teške tjelesne ozljede opasne po životMeđimurska policija objavila je detalje prometne nesreće u kojoj je dijete zadobilo teške ozljede opasne po život.

Naime, kako kažu u PU međimurskoj, prije dva dana su, 2. listopada zapriili prijavu ozljeda Županijske bolnice Čakovec iz kojih je vidljivo da je u prometnoj nesreći koja se dogodila 13. rujna ove godine u Novom Selu na Dravi, 24-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, a dijete teške tjelesne ozljede opasne po život.

Slovenskih registracija

- Spomenuta nesreća dogodila se 13. rujna oko 12:40 sati u Novom Selu na Dravi, na raskrižju Prvomajske ulice i Ulice dr. Vinka Žganca. Slovenski državljanin rođen 1996. godine upravljao je osobnim automobilom, slovenskih nacionalnih oznaka, kolnikom Ulice dr. Vinka Žganca te dolaskom do raskrižja s Prvomajskom ulicom, vozilo u kretanju nije držao što bliže desnom rubu kolnika i na tolikoj udaljenosti od njega da s obzirom na brzinu kretanja vozila, uvjete prometa te na stanje i osobine ceste, ne ugrožava druge sudionike u prometu i ne izlaže sebe opasnosti. Uslijed opisane situacije automobilom je djelomično sišao izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u zid kuće, kažu u policiji.

Dijete nije bilo u sjedalici

Dodaju kako je u trenutku nesreće 26-godišnji vozač u automobilu prevozio dijete koje nije bilo smješteno u posebnoj sigurnosnoj sjedalici.

- Vozilom hitne medicinske pomoći 24-godišnja putnica iz osobnog automobila te dijete prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

Protiv vozača, 26-godišnjeg slovenskog državljanina, zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u policiji.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!