Fotografija: Očevid su obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ilustracija)
Očevid su obavili policajci PU bjelovarsko-bilogorske/Foto: Ronald Gorsic/CROPIX (ilustracija)

S 1,33 promila u krvi skrivio nesreću u Malim Zdencima, jedna osoba završila u bolnici

Vozač Daewooa nije držao potreban razmak te je prednjim dijelom svog vozila naletio na stražnji dio Volkswagena kojim je upravljala 45-godišnja žena, kažu u policijiŽena u dobi od 52 godine lakše je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15 sati u Ulici Antuna Mihanovića u Malim Zdencima.

Naime, kako je izvijestila PU bjelovarsko-bilogorska, nesreću je skrivio 60-godišnji vozač auta marke Daewoo daruvarskih oznaka koji se kretao navedenom ulicom iz smjera Velikih Zdenaca prema Grubišnom Polju.

Skretala na kolni most

- Dolaskom do kućnog broja 54, nije držao potreban razmak, te je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Volkswagen daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnjakinja, a koja se kretala ispred Daewooa te je usporavala kako bi skrenula na kolni most - kažu u policiji i dodaju kako je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđena 52-godišnja putnica iz Volkswagena koja je vozilom Hitne medicinske pomoći Grubišno Polje prevezena u Opću bolnicu Virovitica gdje joj je pružena liječnička pomoć.

I vozač Daewooa i vozačica Volkswagena su alkotestirani. Kod 45-godišnjakinje reakcija na alkohol je izostala, dok je kod 60-godišnjaka utvrđena koncentracija alkohola od 1.33 g./kg. Zbog počinjenih prometnih prekršaja protiv 60-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.