Fotografija: Zeleni BMW pretrpio je veliku štetu/Foto: Facebook
Galerija
Zeleni BMW pretrpio je veliku štetu/Foto: Facebook

KRŠ I LOM Dvije osobe ozlijeđene u trostrukom sudaru na južnoj obilaznici u Bjelovaru

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, nesreću je skirvio vozač plave Mazde koji je oduzeo prednost zelenom BMW-u koji je dolazio iz suprotnog smjeraDvije su osobe, srećom, samo lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11.30 sati na južnoj obilaznici u Bjelovaru.

Prema neslužbenim informacijama s mjesta događaja, do nesreće je došlo kada je vozač plave Mazde bjelovarskih oznaka, koji se kretao iz smjera Malih Sredica prema benzinskoj pumpi Crodux, počeo skretati ulijevo oduzevši prednost zelenom BMW-u koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Vozilo se zarotiralo na cesti

Kako bi izbjegao sudar s Mazdom, vozač BMW-a je naglo srenuo ulijevo i sudario se s crnom Mazdom bjelovarskih registracija koja se kretala iza plave Mazde. Nakon sudara, BMW se zarotirao na cesti i udario u vozilo đakovačkih registracija koje je tada naišlo. 

Kako neslužbeno doznajemo, dvije osobe iz crne Mazde zadobile su lake tjelesne ozljede, a pomoć im je pružena u bjelovarskoj bolnici. Tri su vozila pretrpjela materijalnu štetu. Jedino vozilo koje nije oštećeno u ovoj nesreći je plava Mazda čiji je vozač i skrivio ovu nesreću. Ono se jedino na kraju nije s nikime sudarilo.

Očevid su obavili policajci iz Bjelovara.