Fotografija: Policijski očevid na mjestu prometne nesreće u Garešnici/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Galerija
Policijski očevid na mjestu prometne nesreće u Garešnici/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

FOTO Na križanju oduzeo prednost pa izazvao trostruki sudar u Garešnici

Niti jedan od sudionika ove prometne nesreće nije bio pod utjecajem alkohola, a na vozilima je pričinjena šteta od oko 50.000 kunaJedna je osoba lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 14.20 sati na križanju Graničarske i Vukovarske ulice u Garešnici. 

Kako je izvjestila policija, 50-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi,  kutinskih registarskih oznaka, kroz Garešnicu. Kada je došao do križanja Graničarske i Vukovarske ulice,  počeo je skretati u lijevo, a da pri tome nije propustio osobni automobil Alfa, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnjak. Vozač Audija se kretao iz suprotnog smjera i zadržavao svoj smjer kretanja.

Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

- Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela Audia u prednji lijevi dio Alfe. Uslijed udara došlo je do zanošenja Alfe udesno, koja je svojim zadnjim desnim dijelom udarila u prednji kraj osobnog automobila Toyota bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak, a koji se kretao iz Vukovarske prema Graničarskoj ulici - priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Vozač u dobi od 50 godina, koji je skrivio ovu prometnu nesreću, zatražio je liječničku pomoć. On je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen kod liječnika koji mu je pregledom utvrdio lakše tjelesne ozljede, a policajci su mu uručili izviješće zbog počinjenih prekršaja. 

Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

Niti jedan od sudionika ove prometne nesreće nije bio pod utjecajem alkohola, a na vozilima je pričinjena šteta od oko 50.000 kuna.